Sport

Dorinel Munteanu, nemulțumit după Oțelul – UTA 1-1: „Trebuia să câștigăm”

Dorinel Munteanu a ratat șansa victoriei la debutul în SuperLiga. Oțelul a ratat penalty la scorul de 1-1. „Munti” e nemulțumit.
14.07.2023 | 21:15
Dorinel Munteanu nemultumit dupa Otelul  UTA 11 Trebuia sa castigam
Dorinel Munteanu a fost aproape să debuteze cu o victorie în SuperLiga pe banca celor de la Oțelul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu a fost mulțumit de jocul echipei sale, deși „oțelarii” puteau câștiga cu UTA, însă au ratat un penalty în minutul 75.

Dorinel Munteanu, declarații după Oțelul Galați – UTA 1-1: „Ne-am apropiat de ceea ce vreau să joace în prima ligă”

Dorinel Munteanu a tras concluziile după debutul echipei sale în noul sezon din SuperLiga: „Și nemulțumit și mulțumit. În prima repriză nu am făcut un meci reușit, dar în repriza a doua ne-am apropiat de ceea ce vreau să joace în prima ligă”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Oțelului e de părere că echipa sa merita să se impună împotriva UTA-ei: „Cred că trebuia să câștigăm. Am ratat un penalty, am avut ocazii. Îi felicit pe băieți și cred că vor crește din punct de vedere al jocului și al atitudinii”. 

„Munti” se salută pentru transferul lui Bodișteanu de la CSA Steaua: „Am schimbat ceea ce trebuia să schimb. Vreau să felicit toată echipa.

ADVERTISEMENT

Bodișteanu a făcut o repriză bună și de-aia l-am adus la Galați. Sper să aibă același randament și în viitor și jucătorii noi să se integreze cât mai rapid”.

Dorinel Munteanu visează la play-off-ul SuperLigii: „Cred că ne vom atinge obiectivul”

După ce Oțelul a reușit promovarea directă în SuperLiga deși abia promovase din liga a treia, Dorinel Munteanu ridică din nou ștacheta la Oțelul.

ADVERTISEMENT

„Cu această atmosferă în tribune cred că ne vom atinge obiectivul, chiar dacă pare imposibil. Fiecare antrenor are trăirile lui. Felicitarea mea e însă pe jumătate împlinită”.

Antrenorul a dezvăluit că Cisotii a ratat primul penalty în tricoul moldovenilor: „Cisotti e un jucător important pentru noi și a marcat în ultimii doi ani din toate penalty-urile. Azi a ratat. Fatai nu e grav”. 

ADVERTISEMENT

Oțelul a revenit în SuperLiga după o pauză de 8 ani. Etapa viitoare, jucătorii lui Dorinel Munteanu vor juca în deplasare împotriva Universității Craiova.

ADVERTISEMENT