Sport

Universitatea Craiova – Oțelul, 0-0 în etapa 2 din SuperLiga. Surpriză în Bănie! Video

Runda a doua din SuperLiga s-a terminat cu o surpriză. Universitatea Craiova a făcut doar 0-0 cu nou-promovata Oțelul Galați.
24.07.2023 | 23:34
Universitatea Craiova  Otelul 00 in etapa 2 din SuperLiga Surpriza in Banie Video
Universitatea Craiova - Oțelul, 0-0 în etapa 2 din SuperLiga. Relu Stoian face minuni! FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
24-07-2023
18:29

Universitatea Craiova - Oțelul Galați 0-0

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Nou-promovata Oțelul rămâne neînvinsă în actualul sezon de SuperLiga. Echipa lui Dorinel Munteanu a produs surpriza și a făcut 0-0 în Bănie, într-un meci în care Universitatea Craiova a ratat o sumedenie de ocazii.

Min. 81 – Ocazie uriașă pentru Oțelul! Căpățînă a făcut o gafă colosală și era să își bage mingea în proprie poartă! Bancu l-a salvat însă de autogol!

Min. 72 – Relu Stoian continuă să facă minuni! Mitriță driblează toată apărarea moldovenilor, dar nu reușește să înscrie, deși era singur cu portarul Oțelului!

Min. 52 – Ocazie Universitatea Craiova! Mitriță agață mingea în afara careului și șutează cu stângul la poarta lui Stoian, fără probleme pentru portarul gălățenilor.

Min. 45+3 – Apare și prima ocazie la poarta Universității! Fatai reia cu capul dintr-o poziție foarte bună, dar dă pe lângă bară!

Min. 45+1 – O nouă ratare imensă a oltenilor! Mitriță execută în forță o lovitură liberă, dar transversala îl salvează pe Stoian!

Min. 42 – O nouă șansă de gol pentru Universitatea Craiova! Căpățînă trimite cu capul în bară!

Min. 40 – Ratare imensă a Craiovei! Relu Stoian are o dublă paradă de senzație la șutul din afara careului a lui Mitriță și la execuția din 6 metri a lui Ivan!

Min. 17 – Două ocazii mari în două minute pentru Andrei Ivan! Mai întâi, atacantul oltenilor a lovit bara porții apărate de Stoian, după care a șutat puțin pe lângă!

Min. 12 – Prima ocazie importantă le aparține gazdelor! Danciu ratează primul său gol în SuperLiga, după o acțiune de toată frumusețea a lui Mitriță.

Min. 1 – A început meciul de pe „Ion Oblemenco”!

24-07-2023
18:21

Ovidiu Hațegan, aplaudat la încălzire

Ovidiu Hațegan a fost primit cu căldură pe „Ion Oblemenco”. În momentul în care a ieșit la încăzlire alături de colegii din brigadă, cei aproximativ 2000 de oameni prezenți pe stadion l-au aplaudat pe „centralul” arădean.

Hațegan nu a mai arbitrat de 509 meciuri în SuperLiga. La partida dintre Universitatea Craiova și Oțelul, arbitrul va fi ajutat de la cele două margini de asistenții Mircea Mihail Grigoriu și Ciprian Florin Danșa, iar Mircea Ardelean va fi arbitrul de rezervă. În camera VAR se vor afla Radu Petrescu și Vlad Bârleanu.

 

24-07-2023
16:57

Echipele de start din U Craiova - Oțelul

Au fost anunțate echipele de start pentru duelul care închide etapa 2 din SuperLiga, U Craiova – Oțelul, și care va începe la ora 21:30:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu – Borța, Zajkov, Silva, Bancu(c) – Căpățînă, Screciu – Ișfan, Danciu, Mitriță – Ivan; Rezerve: Lazar, Gașpar, Badelj, Ndong, Mateiu, Crețu, Cîmpanu, Trică, Markovic; Antrenor: Eugen Neagoe
  • Oțelul Galați: R. Stoian – Zhelev, Yabre, Ghiocel(c), D. Panait – Varela – Cisotti, Teles – Pop, Fatai, Bodișteanu; Rezerve: Neagu, Gaitan, Păun, Rus, Zivulic, Jardan, Ferreira, Tănasă, Dimitrov; Antrenor: Dorinel Munteanu

Meciul Universitatea Craiova – Oțelul Galați are loc luni, 24 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 2-a din SuperLiga. Oltenii au pornit bine noul sezon, victorie la București cu nou promovata Dinamo. Oțelul putea avea o revenire cu happy-end în primul eșalon, dar a făcut doar 1-1 acasă cu UTA pentru că a ratat un 11 metri prin Cissotti.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Confruntarea Universitatea Craiova – Oțelul Galați se desfășoară luni, 24 iulie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie și este primul meci acasă al leilor albaștri din noua ediție de SuperLiga. Succesul cu 2-0 reușit în prima etapă la București, cu Dinamo, a creat deja o stare de emulație în rândul fanilor, care promit să vină în număr mare luni, pentru a fi alături de favoriți.

ADVERTISEMENT

Se speră ca la meciul cu Oțelul Galați în tribune să ia loc minim zece mii de spectatori, revenirea piticului atomic din experiențele americană și arabă, Alexandru Mitriță, fiind un motiv în plus pentru a crește interesul fanilor. Jucătorii deja au un grad de optimism foarte ridicat după victoria de la București, declarând că va fi anul Universității Craiova în lupta la titlu.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Partida Universitatea Craiova – Oțelul Galați se joacă ljuni, 24 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, în etapa a 2-a din SuperLiga și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări în direct și dacă intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Craiova, inima Olteniei, pare a sta săptămâna viitoare sub zodia focului încă de luni, 24 iulie, de la prima zi a săptămânii. Cerul va fi mai mult senin cu slabe posibilități de ploua. Maxima zilei va ajunge la amiază la 35 de grade iar până la ora partidei nu va mai scădea cu mai mult de două-trei grade, deci foarte cald la ora 21:30. Revine în arbitraj pe teren arădeanul Ovidiu Hațegan după 509 zile de la infarctul suferit.

Ce absențe sunt în întâlnirea Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Universitatea Craiova a luat-o de la capăt cu lungul serial al accidentărilor puternicului atacant bosniac Elvir Koljic. Abia a început noul sezon și încă din etapa 1 Koljic devine absent și oficialii clubului din Bănie se iau cu mâinile de cap întrucât nu se știe cât va dura noua accidentare a bosniacului. Markovic va fi cel care îi va lua locul în echipa de start.

ADVERTISEMENT

Oțelul Galați nu are probleme de lot înaintea partidei de la Craiova, dar lui Dorinel Munteanu nu i-a trecut nici acum supărarea pentru penaltyul care ar fi putut fi al victoriei din meciul din prima etapă, acasă cu UTA. Cel supranumit Neamțul vrea să vadă din partea elevilor săi atitudine în partida din Bănie, nu o echipă care să vină ca la tăiere. Dorinel admite că gazdele sunt favorite, dar nu acceptă rolul de victimă sigură al echipei sale.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Casele de pariuri nu țin de loc cont de opinia antrenorului gălățean și din punctul lor de vedere acest meci seamănă perfect cu derby de București, FCSB – Dinamo, care a și respectat cotația de mare favorită FCSB. Acum oltenii sunt mari favoriți la cota de 1,40, în timp ce echipa de la malul Dunării are un astronomic 9,50. Șansă dublă X2 are cotă de 3,00 iar un gol al oaspeților ajunge la 2,20.

ADVERTISEMENT

Un singur meci avem între cele două formații la Craiova, tocmai în 2015, încheiat cu succesul la limită al Universității cu 1-0. Apoi a început calvarul campioanei din 2013, care din grave motive financiare s-a destrămat și s-a reclădit apoi pas cu pas din campionatul județean, reușind revenirea în prima divizie în această vară.

ADVERTISEMENT