Sport

Dorinel Munteanu, supărat pe arbitrajul de la Botoșani: „S-a descoperit altă invenție!”

După șase etape, Oțelul Galați rămâne fără victorie în prima ligă, însă Dorinel Munteanu este optimist.
19.08.2023 | 21:16
Dorinel Munteanu suparat pe arbitrajul de la Botosani Sa descoperit alta inventie
Dorinel Munteanu, după remiza de la Botoșani. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oțelul are cinci egaluri și o înfrângere în primele șase etape. FCSB este singura echipă care a luat trei puncte împotriva elevilor lui Dorinel Munteanu, în acest sezon.

Dorinel Munteanu, după remiza cu FC Botoșani: „Un punct meritat”

Dorinel Munteanu este mulțumit de remiza cu FC Botoșani, spunând că rezultatul este unul meritat. El are așteptări mari de la elevii săi și le spune suporterilor că punctele din egaluri vor conta, mai ales că echipa urmează să obțină și victorii.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu spune că se aștepta să primească un penalty, dar nu contestă rezultatul. În același timp, antrenorul nou-promovatei spune că este nevoie de transferuri la club.

Din nou un egal meritat. Însă, acest rezultat, consider, că trebuia să se transforme într-o victorie după ocaziile pe care le-am avut în cele două reprize. Mai avem de muncit foarte mult, nu finalizăm, nu suntem o echipă care să-și creeze foarte multe ocazii.

ADVERTISEMENT

Dacă le creăm, trebuie să avem o ”minte limpede” ca să marcăm. Dacă marcam, cred că altul era rezultatul. Avem foarte multe faze fixe pe care nu le fructificăm. În anii trecuți marcam din aceste lovituri fixe.

Aceste egaluri ne vor ajuta pe viitor, fiindcă vor veni și victoriile. Aceste puncte, legate cu o victorie sau două, ne vor duce foarte sus. Am crezut că arbitrul ne va da penalty 100%, dar s-a descoperit altă invenție, că trebuie să fie un atac foarte dur ca să se dea penalty. Trebuie să ne acomodăm noilor reguli. De arbitraj n-am ce să comentez.

ADVERTISEMENT

Sunt puțin supărat, dar asta este. Adversarul nostru a fost unul bun, ne-a supus presiunii în repriza a doua, însă ocazii clare nu și-au creat nici ei (n.r. cei de la Botoșani).

Trebuie să mai aducem jucători, deși lucrăm foarte mult la finalizare. Important este ca cei care au venit să se integreze. Vom mai aduce 2-3 jucători. Ca să fie puternic jocul colectiv al echipei trebuie să avem puțină răbdare”, a spus Dorinel Munteanu, după remiza cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

De la revenirea în prima divizie, Oțelul Galați a remizat cu FC Botoșani, U Cluj, Sepsi, Universitatea Craiova și UTA Arad și a pierdut cu FCSB. Etapă viitoare, echipa primește vizita lui FC Voluntari. Momentan echipa e pe locul 12, primul de deasupra locurilor de baraj.

ADVERTISEMENT