Sport

Dorinel Munteanu, supărat pe elevii săi după UTA Arad – Oțelul 3-1: “Au făcut greșeli de curtea școlii”

După înfrângerea suferită în UTA Arad - Oțelul Galați, scor 3-1, Dorinel Munteanu s-a supărat pe elevii săi și pe greșelile făcute de aceștia.
25.04.2024 | 20:05
Dorinel Munteanu suparat pe elevii sai dupa UTA Arad  Otelul 31 Au facut greseli de curtea scolii
Dorinel Munteanu, reacție după Oțelul Galați - UTA Arad, scor 3-1. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu s-a supărat pe greșelile făcute de elevii săi în UTA Arad – Oțelul Galați, scor 3-1. Antrenorul oaspeților a fost dur cu jucătorii după meci.

Dorinel Munteanu, supărat pe elevii săi după UTA Arad – Oțelul 3-1: “Au făcut greșeli de curtea școlii”

Dorinel Munteanu susține că meciul pierdut de Oțelul a avut acest rezultat din cauza greșelilor făcute de elevii săi și s-a supărat pe aceștia. Antrenorul gălățenilor vrea ca echipa să se revanșeze în ultimele 3 dueluri din play-out și să se concentreze pe finala din Cupa României.

ADVERTISEMENT

“Îmi este greu să cred că am pierdut acest joc pentru că l-am controlat. Am făcut o repriză foarte bună, dar nu am reușit să marcăm. 

Știam că adversarul este foarte periculos pe contraatac, speculează orice greșeală. La primul gol a fost o greșeală de curtea școlii, jucătorii nu au fost concentrați, greșeli de curtea școlii.

ADVERTISEMENT

Sigur, cu aceste greșeli am avantajat echipa gazdă care se bucură acum de cele trei puncte. Dezamăgirea e mare pentru că am făcut o partidă bună.

Am luat goluri pe greșeli personale și pe pierderea balonului foarte ușor. Rămân 3 meciuri și finala Cupei României, asta ne rămâne. Vedem ce vom face”, a spus Dorinel Munteanu după meciul de la Arad.

ADVERTISEMENT

Oțelul Galați poate să termine sezonul cu un trofeu

Oțelul Galați a coborât de pe primul loc din play-out după înfrângerea suferită în meciul cu UTA Arad. Formația antrenată de Dorinel Munteanu are ca obiectiv primele două locuri în partea a doua de campionat, pentru a lupta la barajul pentru Europa.

Nou promovata din acest sezon este una dintre formațiile cu cel mai mic buget din SuperLiga, așa cum a susținut chiar tehnicianul echipei. În primul sezon de la revenirea în Liga 1, Oțelul a înregistrat o serie de rezultate importante.

ADVERTISEMENT

După pregătirea “ca pe vremuri” din iarnă, gălățenii se luptă serios pentru primele două locuri din play-out și a reușit să ajungă în finala Cupei României, unde îi vor întâlni pe cei de la Corvinul Hunedoara, senzația din Liga 2.

ADVERTISEMENT