Sport

Oțelul Galați, deplasare ca pe vremuri pentru meciul cu UTA Arad!

Oțelul Galați s-a deplasat la Arad pentru partida cu echipa locală, UTA, într-o manieră pe stil vechi, după ce Dorinel Munteanu este cunoscut pentru practicile sale tradiționale.
25.04.2024 | 08:30
Otelul Galati deplasare ca pe vremuri pentru meciul cu UTA Arad
Oțelul Galați, deplasare inedită la Arad / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați va da piept cu UTA Arad pe stadionul Francisc von Neuman, pe 25 aprilie, de la 16:45. Gălățenii au utilizat un mijloc de transport mai puțin folosit de cluburile sportive pentru deplasările lungi.

Dorinel Munteanu, prea bun, prea ca „pe vremuri“

Antrenorul gălățenilor a optat să îi transporte pe elevii săi cu un mijloc de transport în comun mai puțin uzual. Cluburile sportive preferă chartere pentru distanțele lungi, dar nu și Oțelul Galați, echipa cu cel mai mic buget din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Conform iAMSport, toți jucătorii gălățeni au călătorit la Arad într-un vagon de dormit, cu plecare de la București. Gălățenii au ajuns în Arad în jurul orei 8 dimineață, de unde au fost preluați de autocarul echipei.

Odată ce s-au văzut în Arad, oțelarii au fost cazați la un hotel de patru stele din orașul arădean. Important de menționat este că tot trenul va fi folosit și pentru reîntoarcerea la București, urmând să fie duși la Galați cu autocarul, cel mai probabil.

ADVERTISEMENT

Oțelul Galați, echipa cu cel mai mic buget din SuperLiga

Oțelul părea o victima sigură la începutul campionatului, având în vedere bugetul infim pentru pretențiile primei ligi. Gălățenii, care vor juca finala Cupei României BETANO, au un buget de aproximativ două milioane de euro. Bugetul este comparabil cu echipe de mijlocul clasamentului eșalonului secund.

„Suntem echipa cu cel mai mic buget din România, puțin peste 2 milioane de euro. Am speranțe că după rezultatele echipei să vină mai mulți oameni potenți din mediul privat. Îi așteptăm cu drag pentru că orașul merită, suntem cel mai bun ambasador al acestui oraș și județ.

ADVERTISEMENT

Am avut 4 zile la Craiova, două meciuri în cupă și campionat și a trebuit să ne întoarcem acasă. Am jucat, ne-am întors acasă, am stat o zi pentru că nu ne-am permis să stăm acolo 4 zile. [..].

Trebuie să te limitezi la ce ai și Dorinel a făcut cel mai bine. Au mai fost intrazieri, ăsta e fotbalul românesc, dar băieții sunt un grup serios, de mare caracter care au înțeles și s-au rezolvat problemele.

ADVERTISEMENT

E greu când în fotbal bugetul face diferența, este clar. Dacă noi am fi avut un buget de 5-6 milioane de euro, altfel am fi discutat acum“,  a spus Cristi Munteanu, președintele Oțelului Galați.

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale...
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Încă o zi liberă în România. Cine va beneficia de acest cadou
Încă o zi liberă în România. Cine va beneficia de acest cadou
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”