Sport

Dorinel Munteanu, anunț în privința viitorului înainte de UTA Arad – Oțelul Galați! Unde va antrena din vară

Dorinel Munteanu a anunțat înaintea meciului cu UTA Arad că o va antrena pe Oțelul Galați și în stagiunea viitoare.
23.04.2024 | 20:50
Dorinel Munteanu anunt in privinta viitorului inainte de UTA Arad  Otelul Galati Unde va antrena din vara
Dorinel Munteanu, anunț în privința viitorului înainte de UTA Arad - Oțelul Galați. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

UTA va primi vizita Oțelului Galați, într-o partidă din etapa cu numărul 6 din play-out-ul SuperLigii. Înaintea duelului de la Arad, elevii lui Dorinel Munteanu ocupă primul loc în clasament, cu 30 de puncte.

Dorinel Munteanu, anunț în privința viitorului înainte de meciul UTA Arad – Oțelul Galați

Înaintea deplasării de la Arad, Dorinel le-a dat o veste bună suporterilor Oțelului, anunțând că va continua la formația din Galați și din vară.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a declarat că mai are contract cu fosta campioană a României până în 2025 și că își dorește să continue parcursul bun pe care moldovenii l-au avut în ultimii ani.

”M-au tot anunţat pe la o mulţime de echipe. Rămân la Oţelul si după acest sezon. Mai am contract încă un an şi vreau să continui proiectul de aici, care, spun eu, a dat rezultate. Se poate şi mai bine şi la acest lucru mă gândesc pentru următorul sezon.

ADVERTISEMENT

Dacă avem finanţarea corespunzătoare, stabilitate şi linişte, putem să facem performanţă, aşa cum aşteaptă suporterii, sponsorii şi susţinătorii noştri”, a declarat Dorinel Munteanu, conform Orange Sport.

De când a revenit pe banca Oțelului Galați, Dorinel Munteanu a bifat 78 de partide la cârma echipei și a are o medie de 1.63 puncte pe meci, conform Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Oțelul Galați va avea un stadion nou

După rezultatele excelente pe care clubul le-a înregistrat cu Dorinel Munteanu la cârmă, autoritățile locale din Galați au anunțat construcția unui nou stadion.

Într-o conferință de presă, primarul Ionuț Pucheanu a anunțat oficial că a dat startul începerii construcției noului stadion al echipei Oțelul Galați și a vorbit despre capacitatea pe care o va avea acesta.

ADVERTISEMENT

”Sunt în postura de a vă anunța că dăm drumul la studiul de fezabilitate pentru viitorul stadion de aici de la Galați. Noul stadion va fi construit pe baza stadionului Dunărea. Vom vedea dacă vom putea ține ceva din această jumătate de stadion pe care deja o avem construită.

Va fi un stadion de 25.000, maxim 30.000 de locuri. Această decizie am luat-o săptămâna trecută când am avut ultima discuție legată pe subiectul acesta cu Dorinel Munteanu”, a declarat Ionuț Pucheanu.

ADVERTISEMENT