Sport

Dorinel Munteanu, un car de nervi după Oțelul – FC Voluntari 2-2: „Cascadorii râsului!”

Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după o nouă remiză făcută de Oțelul Galați în duelul cu FC Voluntari, scor 2-2.
25.08.2023 | 21:13
Dorinel Munteanu un car de nervi dupa Otelul  FC Voluntari 22 Cascadorii rasului
Dorinel Munteanu, un car de nervi după Oțelul - FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul gălățenilor nu găsește o explicație prin care echipa sa a condus la două goluri diferență, pe teren propriu, și totuși nu a reușit să câștige partida, deși Oțelul a controlat-o în mare parte.

Dorinel Munteanu, un car de nervi după Oțelul – FC Voluntari

Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după o nouă remiză făcută de Oțelul Galați în SuperLiga 1, după ce meciul cu FC Voluntari părea tranșat: „Ați văzut numai a doua repriză, pe prima nu ați văzut-o. Am luat niște goluri de cascadorii râsului, e imposibil să faci asemena greșeli.

ADVERTISEMENT

Nu cred că poate să fie un antrenor mai supărat ca mine în seara asta, noi le-am făcut cadou aceste gafe. Nu e vorba despre asumare, e vorba despre echipă, fiecare își asumă greșelile.

Vom vedea ce va fi pe viitor, nu poți să pui probleme unei echipe incomode, iar ei să profite de două ori și să-ți dea două goluri. Adversarii au speculat două greșeli ale noastre și au marcat.

ADVERTISEMENT

Nu doar Stoian a greșit la goluri, au mai fost niște specialiști alături de care o să vorbesc. Nu suntem echipa păcii, comentariile voastre sunt împotriva noastră, care n-a deranjat cu nimic”.

„Nu înțeleg de ce suporterii nu au salutat echipa!”

„Comentariile pe care le aud și pe care le văd nu fac cinste televiziunii Digi. Sunteți formatori de opinie, iar suporterii noștri, ceea ce nu înțeleg, pentru că și la bine și la rău galeria trebuie să fie alături de echipă, văd că au refuzat să aplaude echipa.

ADVERTISEMENT

Eu nu înțeleg. Le mulțumesc spectatorilor care au fost la stadion, am făcut un meci bun, meritam victoria, iar rezultatul e nefavorabil nouă”, a continuat Dorinel Munteanu.

„Au trecut șase etape, nu vă grăbiți să criticați, mai sunt multe meciuri de jucat, eu cred că jocul nostru a plăcut multor oameni, trebuie să vină și victoria, poate trebuie să marcăm mai multe goluri.

ADVERTISEMENT

Problema e că primit goluri pe final, cum a fost și cu Universitatea Cluj, dar ăsta e fotbalul. E o săptămână de pauză, care mă preocupă pentru că sunt jucători care trebuie să revină”, a mai spus antrenorul Oțelului Galați.

ADVERTISEMENT