Sport

Dorința lui Denis Alibec, exprimată în exclusivitate la Fanatik, s-a îndeplinit! Cum a devenit mai bogat cu 1.200.000 de euro

Dorința lui Denis Alibec a devenit realitate. Atacantul Farului a devenit mai bogat cu 1,2 milioane de euro după ce a câștigat procesul la FIFA.
05.06.2023 | 17:57
Dorinta lui Denis Alibec exprimata in exclusivitate la Fanatik sa indeplinit Cum a devenit mai bogat cu 1200000 de euro
Denis Alibec a câștigat procesul la FIFA cu fosta sa echipă, Kayserispor. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a dat lovitura după ce a câștigat procesul la FIFA cu fosta sa echipă, Kayserispor. Atacantul campioanei Farul urmează să primească 1,2 milioane de euro de la clubul din Turcia. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la TAS de către turci.

Denis Alibec a câștigat procesul la FIFA și a devenit mai bogat cu 1,2 milioane de euro

Denis Alibec a câștigat la finalul lunii trecute procesul cu echipa la care s-a transferat în 2020, Kayserispor. Camera de Soluționare a Litigiilor i-a dat dreptate atacantului român în prima fază și urmează să încaseze aproximativ 1,2 milioane de euro, anunță gsp.ro.

ADVERTISEMENT

În vară, după ce a părăsit corabia formației din Turcia, Denis Alibec a făcut reclamație la FIFA pentru neplata salariilor. Astfel, Denis Alibec urmează să încaseze 450.000 de euro, bani ce reprezintă restanțe salariale, dar și o altă sumă de 750.000 de euro, ceea ce reprezintă compensații, deoarece turcii au încheiat contractul cu fotbalistul român fără să invoce o cauză precisă.

„FIFA a admis cererea jucătorului Denis Alibec, obligând clubul Kayserispor la plata drepturilor financiare restante și la plata unei compensații pentru încetarea unilaterală a contractului. De asemenea, a respins cererea reconvențională formulată de clubul Kayserispor.

ADVERTISEMENT

Este un prim pas foarte important, urmează să vedem dacă cei de la Kayserispor vor ataca această decizie la TAS”, a declarat avocatul Dan Idita, potrivit sursei menționate.

Dorința lui Denis Alibec, dezvăluită în exclusivitate la Fanatik, s-a împlinit: „Probabil o să-mi cumpăr o mașină”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK la scurt timp după ce a câștigat titlul de campion alături de Farul, Denis Alibec a dat detalii despre procesul cu turcii. Atacantul campioanei a mărturisit că nu a apucat să-și facă un cadou după cucerirea titlului în SuperLiga, însă în cazul în care va câștiga procesul cu turcii, fotbalistul a precizat că își va cumpăra o mașină.

ADVERTISEMENT

„N-am apucat (n.r. să-și facă un cadou) încă pentru că am sărbătorit zilele acestea. Am fost împreună tot timpul și nu stau să mă gândesc la altele acum. Aștept banii de la turci și după probabil o să-mi cumpăr.

Am procesul cu turcii și să vedem când se va rezolva”, declara Denis Alibec, în exclusivitate, pentru FANATIK. Denis Alibec s-a transferat la Kayserispor în toamna anului 2020, de la Astra Giurgiu. În vara anului 2021, atacantul a fost împrumutat la CFR Cluj, iar o jumătate de an mai târziu a fost împrumutat la Atromitos.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

În vara anului trecut, Denis Alibec a ajuns liber de contract la Farul lui Gică Hagi. În tricoul turcilor, atacantul de 32 de ani a adunat 17 partide, reușind să înscrie trei goluri. Kayserispor, care se află pe locul 9 în Turcia, cu o etapă înainte de final, are dreptul de a ataca decizia la TAS.

ADVERTISEMENT