Life

Doru Octavian Dumitru, decizie radicală la 65 de ani. Ce surprize pregătește creatorul stand-up-ului românesc

Doru Octavian Dumitru a luat o decizie radicală la vârsta de 65 de ani și pregătește surprize pentru fani.
03.06.2021 | 10:38
Doru Octavian Dumitru decizie radicala la 65 de ani Ce surprize pregateste creatorul standupului romanesc
ADVERTISEMENT

Doru Octavian Dumitru a luat o decizie radicală, la 30 de ani de când a devenit cunoscut la noi în țară. Creatorul stand-up-ului românesc ar vrea să revină din nou pe scenă și să aducă râsete printre oameni.

În vârstă de 65 de ani, actorul profită de ridicarea restricțiilor și are de gând să facă din nou spectacole. La începutul anilor ’90, Doru Octavian Dumitru făcea senzație pe scena de la Sala Palatului.

ADVERTISEMENT

Comediantul a venit și la iUmor în urmă cu ceva timp, unde i-a distrat pe jurați cu umorul său inconfundabil.

Doru Octavian Dumitru, decizie radicală

Doru Octavian Dumitru i-a surprins pe fani cu o decizie radicală, la trei decenii de când a devenit cunoscut în România. Creatorul stand-upului românesc vrea să se întoarcă pe scenă.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 65 de ani, actorul nu este pregătit să renunțe la scenă și vrea să-i distreze pe români așa cum făcea pe vremuri.

În plus, unele restricții au fost ridicate, așa că spectacolele sunt permise. Recent, Doru Octavian Dumitru a fost invitat în platoul unui post de televiziune, unde a vorbit despre decizia lui.

ADVERTISEMENT

Actorul nu este deloc descurajat de faptul că vremurile și oamenii au evoluat, considerând că glumele au rămas aceleași.

„E foarte greu să spui că s-au schimbat glumele. S-au schimbat oamenii care spun aceleași glume, dar spun că s-au schimbat glumele.

ADVERTISEMENT

Comedia e comedie de pe vremea când omul era primitiv în peșteră, de pe vremea când o piatră îi smulgea o unghie și urla și toți se adunau în jurul lui și se prăpădeau de râs.

Și atunci el zicea stai un pic de ce să râdă numai de mine? I-a smuls o unghie și altuia de lângă el”, a declarat comediantul la Observatorul de la Antena 1.

Doru Octavian Dumitru s-a pregătit deja de primele spectacole

Doru Octavian Dumitru urmează să organizeze spectacole în perioada următoare și speră să vină cât mai multă lume la ele. Unul are loc chiar în această seară, după cum a anunțat actorul. 

„3 iunie, la Sala Rapsodia de la 19:30. E păcat să nu veniți pentru că nu înțelegeți ieșirea din anul de teamă.

După aceea am spectacol la Constanța pe data de 4 iunie, la Casa de Cultură și un spectacol șa Galați, pe 5 și acolo se încheie marele turneu”, a continuat acesta.

Doru Octavian Dumitru le-a tranmis oamenilor un mesaj foarte important, și anume să nu uite niciodată să râdă. Acesta consideră că umorul are un rol major și este și sănătos pentru oameni.

„E foarte mare nevoie de umor. Râsul face o mulțime de reacții chimice în creier. Râsul este posibilitatea omului de a ieși din starea asta de oboseală, creată de teamă.

Nu râzi, ești un om pierdut. Noi ne naștem triști. Cine nu știe să râdă, să vină să învețe, cine știe să râdă uuuu”, a adăugat Doru Octavian Dumitru.

ADVERTISEMENT