News

Două case din Capitală au ars din temelii, în urma unui incendiu izbucnit în Vitan. Video

Incendiu la două case din București, în zona Vitan. Flăcările uriașe s-au extins.
08.10.2021 | 08:12
Doua case din Capitala au ars din temelii in urma unui incendiu izbucnit in Vitan Video
ADVERTISEMENT

Un incendiu puternic a avut loc joi seara în Capitală. O casă bătrânească a luat foc, iar flăcările s-au extins rapid la o alta.

Incendiu devastator în Capitală, în zona Vitan. Două case au luat foc

Din cauza acestui incendiu, traficul deviat de pe Calea Vitan până la Șoseaua Mihai Bravu, pentru ca pompierii să poată interveni și să localizeze vâlvătaia, iar apoi să o stingă.

ADVERTISEMENT

Flăcările s-au extins rapid, astfel că de la o singură casă care a fost afectată inițial, ele au ajuns la încă o locuință, dar și la cele două anexe ale acestora. De asemenea, o a treia casă a fost afectată.

A fost vorba, așadar, despre o ardere generalizată, au informat pompierii care au acționat la fața locului.

ADVERTISEMENT

Totodată, salvatorii care au acționat la locul incendiului au precizat că suprafața acestuia a fost una de 300 de metri pătrați.

“Incendiul s-a dezvoltat foarte rapid și a afectat o altă locuință învecinată, mai exact la nivelul acoperișului și, ulterior, a fost vorba de o ardere generalizată care a afectat și anexele acestor două locuințe. Este o suprafață semnificativă, de aproximativ 300 de mp”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 22, incendiul a fost localizat, au informat pompierii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestui incendiu izbucnit joi seară, în zona Vitan a Capitalei.

Incendiu devastator în Brașov. Zeci de oameni au fost evacuați

Capitala nu a fost singura afectată de incendii devastatoare. Joi, o garsonieră s-a făcut scrum, după ce a luat foc. O persoană a murit în urma acestui eveniment tragic petrecut în Brașov.

ADVERTISEMENT

De altfel, pericolul de atunci a fost atât de mare, încât circa 30 de oameni au fugit din calea flăcărilor.

Toți aceștia locuiau în blocul respectiv. O persoană a avut nevoie de îngrijirile medicilor în urma acestui incendiu puternic.

„Când au ajuns echipajele la faţa locului, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, iar în locuință arderea era generalizată. S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

În urma incendiului, o persoană a fost găsită decedată. Totodată, s-au autoevacuat aproximativ 30 de persoane, iar alte 4 persoane au fost evacuate de echipajele ISU”, au transmis cei de la ISU despre acest eveniment tragic.

ADVERTISEMENT
Tags: