Fotbal international

Două forțe ale Turciei vor să-l transfere pe Alex Maxim! Ce sumă încasează Gaziantep

11.03.2021 | 20:11
Doua forte ale Turciei vor sal transfere pe Alex Maxim Ce suma incaseaza Gaziantep
ADVERTISEMENT

Presa din Turcia continuă să scrie că Alex Maxim va pleca mai mult ca sigur de la Gaziantep la finalul sezonului și scrie că doută forțe din Super Lig, Beșiktaș și Galatasaray, sunt interesate de aducerea sa.

Internaționalul român a renăscut după transferul din Germania și imediat după plecarea lui Marius Șumudică de la Gaziantep s-a scris că Beșiktaș Istanbul este interesată de aducerea mijlocașului.

ADVERTISEMENT

De serviciile sale  s-a mai interesat și Trabzonspor, cea mai titrată formaţie din afara Istanbulului, iar presa locală spune că şefii lui Gaziantep nu s-ar opune unei despărţiri de mijlocaşul naţionalei.

Alex Maxim, aproape de un transfer uriaș în Turcia

A urmat o perioadă de acalmie în ceea ce privește un posibil transfer al lui Alex Maxim de la Gaziantep, dar acum presa din Turcia a revenit pe acest subiectși scrie că pe lângă Beșiktaș un alt nume mare s-a înscris în ”lupta” pentru aducerea românului. Este vorba de Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Cele 11 goluri marcate de mijlocașul lui Gaziantep în acest sezon l-au adus în atenția mai multor echipe mare ale turcilor, iar ultimul care a pus ochii pe el este chiar celebrul Fatih Terim, care vrea să continue tradiția jucătorilor români la Galata.

Duelul grazilor Turciei pentru semnătura lui Alex Maxim se anunță una interesantă, iuar jnurnaliștii turci anunță că cele două cluburi din Istanbul sunt dispuse să plătească 5,5 milioane de euro pentru a-și asigura serviciile românului.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, Maxim se declara foarte mulțumit de alegerea pe care a făcut-o atunci când a decis să renunțe la a mai juca în Germania și să meargă la Gaziantep: ”S-a întâmplat totul foarte repede. Nu mă aşteptam, am primit un telefon şi a fost o decizie aşa pe moment.

Aveam nevoie de o schimbare, lucrurile nu mergeu grozav. Nici personal, nici în echipă şi cred că a fost o schimbare benefică. Cred că a fost decizia cea mai bună pentru mine, pe care am luat-o”.

ADVERTISEMENT

Între timp, Alexandru Maxim a fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi la echipa națională a României pentru meciurile de la sfârșitul lunii martie, cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, primele din campania de calificare la CM 2022.

ADVERTISEMENT