News

Coincidență macabră. Femeia din Botoșani lovită de microbuz pe trecerea de pietoni a murit exact în același loc ca sora sa

O femeie din Botoșani a murit călcată de microbuz la unsprezece ani distanță de sora ei, pe aceeași trecere de pietoni. Tragedia a avut loc în Botoșani
05.02.2024 | 19:06
Coincidenta macabra Femeia din Botosani lovita de microbuz pe trecerea de pietoni a murit exact in acelasi loc ca sora sa
Două surori din Botoșani au murit din aceeași cauză la 11 ani diferență una de cealaltă. Sursa foto: Monitorul de Botoșani
ADVERTISEMENT

Două surori din Botoșani au avut același destin, murind călcate de un microbuz pe aceeași trecere de pietoni. Femeile au decedat la unsprezece ani distanță una față de cealaltă.

Tragedie repetată: Surori moarte din același motiv

Femeia din Botoșani a murit la câteva ore după ce a fost călcată de microbuz, la fel ca sora ei, pe trecerea de pietoni. Șoferul ar fi spus că nu a văzut-o pe bătrână. Rănită extrem de grav, femeia a murit la spital după câteva ore de la incident.

ADVERTISEMENT

Surorile și-au găsit sfârșitul în mod similar, la unsprezece ani distanță, pe aceeași trecere de pietoni de pe strada Împărat Traian din Botoșani.

Primul accident a avut loc în luna decembrie a anului 2013, când cele două surori, în vârstă de 67 și 65 de ani la momentul respectiv, au fost lovite de un microbuz care ar fi derapat din cauza gheții de pe șosea.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor furnizate de monitorulbt.ro, în urma tragicului incident, sora mai în vârstă a decedat, iar cealaltă a supraviețuit.

Însă destinul a adus o nouă tragedie în familia acestora când, pe data de 1 februarie 2024, femeia în vârstă de 76 de ani acum a fost din nou victimă pe aceeași trecere de pietoni.

ADVERTISEMENT

Și-a găsit sfârșitul pe drumul către biserică

Aceasta a fost grav rănită în timp ce mergea spre biserică. Cu toate eforturile depuse de medici, femeia a fost transportată la spital, dar, din nefericire, nu a mai putut fi salvată.

Familia, profund îndurerată de această nouă tragedie, se pregătește din nou de înmormântare, fiind nevoită să îngroape victima dintr-o cauză similară cu cea de acum unsprezece ani.

ADVERTISEMENT

Autoritățile locale și poliția au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, investigând circumstanțele în care a avut loc accidentul în care bătrâna de 76 de ani a murit, iar o altă persoană a fost rănită.

 

ADVERTISEMENT