News

Femeie din Botoșani, moartă la câteva ore după ce ar fi fost lovită de un microbuz. Șoferul susține că nici nu a atins-o

O femeie din Botoșani a murit la câteva ore după ce ar fi fost lovită de un microbuz. Șoferul spune că mașina sa nu a atins-o.
02.02.2024 | 19:15
Femeie din Botosani moarta la cateva ore dupa ce ar fi fost lovita de un microbuz Soferul sustine ca nici nu a atinso
O femeie din Botoșani a murit la câteva ore după ce ar fi fost lovită de un microbuz. Sursa foto: monitorulbt.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Accident cu multe semne de întrebare, dar cu final tragic, la Botoșani, acolo unde o femeie a murit la spital. S-a întâmplat la câteva ore după ce ar fi fost lovită de un microbuz. Șoferul are altă variantă.

O femeie din Botoșani a murit la câteva ore după ce ar fi fost lovită de un microbuz

Un eveniment rutier grav s-a petrecut joi seară pe o stradă din municipiul Botoșani. O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost implicată într-un accident bizar.

ADVERTISEMENT

În zona unui supermarket, victima se angajase în traversarea străzii. La un moment dat, aceasta ar fi fost acroșată de un microbuz. Șoferul vehiculului, un bărbat de 72 de ani nu a văzut-o pe femeie, notează Botoșani News.

Rănită extrem de grav, femeia a fost preluată de ambulanță și transportată la spital. Din cauza leziunilor, aceasta s-a stins, vineri, 2 februarie. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Ce spune șoferul microbuzului despre accidentul de joi

Tot din presa locală aflăm informații în legătură cu tragedia din ultimele ore. Astfel, se pare că accidentul a avut loc pe strada Împărat Traian. Aici, o femeie, împreună cu o altă persoană, ar fi încercat să traverseze în apropierea unei treceri de pietoni.

În acel moment, de cele două persoane s-a apropiat un microbuz. Şoferul, în vârstă de 72 de ani, spune că cele două treceau în fugă, la doi metri de zebră, iar el a frânat şi s-a oprit în dreptul lor. Acesta mai susține că nu le-a lovit, însă una dintre femei a căzut pe asfalt.

ADVERTISEMENT

Una nici nu a căzut jos, că doar ele erau două. Nu erau pe trecere, au traversat în fugă”, a spus bărbatul, extrem de afectat de cele petrecute, notează Monitorul de Botoșani.

În urma unui apel la Serviciul Unic de Urgență 112, la faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al SMURD. Femeia rănită mai grav a fost este transportată la spital. Era în curs de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Imediat, la faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie. În acest moment, oamenii legii din județul Botoșani au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

ADVERTISEMENT