Life

Două vedete Survivor România, apariții bulversante la Nostalgia Retro Disco Future! Toți au întors capul când le-au văzut

Două vedete de la Survivor România și-au făcut apariția la Festivalul Nostalgia din sectorul 3, de la Hala Laminor, iar ținutele lor au atras atenția.
10.03.2024 | 19:10
Doua vedete Survivor Romania aparitii bulversante la Nostalgia Retro Disco Future Toti au intors capul cand leau vazut
Carmen Grebenișan, una din cele două vedete de la Survivor România care a apărut la Nostalgia Retro Disco Future. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Două vedete de la Survivor România au încins atmosfera sâmbătă, 9 martie 2024, seara la cea mai mare petrecere a începutului de martie, care a avut loc în București!

Două vedete Survivor România, apariții bulversante la Nostalgia din sectorul 3

Nostalgia Retro Disco Future a strâns ”batalioane” de oameni în Hala Laminor din sectorul 3. Acolo și-au făcut apariția, printre alții, frumoasele și carismaticele Bianca Patrichi și Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT

Fostele concurente de la Survivor România s-au distrat pe cinste pe muzica anilor 1990-2000. S-au bucurat de cocktailurile puse la dispoziție de standurile din hală. Cele două s-au și filmat împreună și au postat câteva clipuri, dar și fotografii, pe conturile lor de Instagram.

Dincolo de invitații speciali care au urcat pe scenă, vedetele au atras atenția încă din prima secundă de cum au pășit în incinta party-ului. Cele două vedete de la Survivor România n-au fost deloc friguroase, cu toate că vremea te îndemna să pui o haină ceva mai serioasă pe tine.

ADVERTISEMENT
bianca patrichi carmen grebenișan
Bianca Patrichi și Carmen Grebenișan, la Nostalgia Retro Disco Future. Foto: Instastory

Bianca Patrichi și Carmen Grebenișan au încins atmosfera

Știind probabil că li se va face cald de la dansat și băutură, fetele au vrut să fie sexy! Și… le-a cam ieșit (încă o dată!). Bianca Patrichi și-a făcut apariția într-un top care a încântat privirile tuturor, cu buricul la vedere. Peste partea de sus a outfit-ului a pus un sacou elegant. Pe cap, Bianca a ales o șapcă, accesoriul completând perfect ținuta.

Nici Carmen Grebenișan nu s-a lăsat mai prejos. S-a remarcat cu un maiou negru ce a scos în evidență decolteul cu care i-a încântat, de altfel, și pe telespectatorii Survivor România când se afla în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Hala Laminor a deschis porțile unui nou eveniment de succes în sectorul 3 al Capitalei, după Winter Wonderland și Love Wonderland: „Flori, fete sau băieți”. Este vorba despre o ediție indoor a festivalului Nostalgia Retro Disco Future.

Show-ul la care au fost și cele două vedete Survivor România a început sâmbătă, 9 martie, la ora 17:00. Muzica a fost asigurată de doi DJ, Andrei Chirilă și Silviu Lăcătuș.

ADVERTISEMENT