Life

Prețul groaznic plătit de Carmen Grebenișan după Survivor: „E grav de tot”

Carmen Grebenișan a intrat în ”gura lupului”, deschizând un subiect sensibil după participarea la Survivor România. Ce a semnalat?
19.01.2024 | 12:30
Pretul groaznic platit de Carmen Grebenisan dupa Survivor E grav de tot
Carmen Grebenișan, pusă la zid pentru că s-a îngrășat. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan, fostă concurentă în sezonul trecut la Survivor România și influenceriță de top, a răbufnit în mediul online! Blondina nu s-a mai putut abține și a spus ce o deranjează foarte tare la lumea în care trăim. Totul a pornit de la o situație cu care se confruntă de când a participat în show-ul de la PRO TV.

Carmen Grebenișan, atacată fără milă în mediul online pentru că Survivor i-a dat peste cap întregul organism

Vedeta a declarat că se confruntă cu un val de hate din cauza faptului că a pus pe ea câteva kilograme după ce a fost la Survivor. Carmen Grebenișan a dezvăluit că și-a rotunjit formele pe fond hormonal, nu pentru că ar fi mâncat în exces.

ADVERTISEMENT

Totodată, abordând acest subiect, prietena Alinei Ceușan a tras un semnal de alarmă cu privire la pericolele pe care le presupun rețelele de socializare. A primit multe comentarii răutăcioase, însă a zis că nu e neapărat supărată din cauză că ea e ținta bullying-ului,. Mai degrabă o întristează că în 2024 mai există oameni a căror preocupare e să facă rău altora.

„Eu nu m-am mai confruntat cu fluctuații atât de mari de greutate”

„Nu sunt o persoană grasă, că știu ce înseamnă să fii supraponderal. Sunt îngrășată față de kilogramele pe care le-am avut înainte de Survivor. Ăla a fost momentul decisiv, perioada cu Survivor. Eu nu m-am mai confruntat cu fluctuații atât de mari de greutate.

ADVERTISEMENT

Grasă nu sunt, aia-i clar. M-am îngrășat? Da! În tot contextul ăsta în care încercăm să susținem lumea, încă în ziua de azi, în 2024, mai primesc comentarii că-s grasă, și-s plină de celulită și ascund șuncile și așa mai departe.

Și dacă ar fi așa, genul ăsta de comentarii nu-și mai au locul decât dacă din partea unor persoane total needucate, ca să nu le numesc animale”, este răspunsul dat de Carmen Grebenișan pentru cei care s-au legat de fizicul ei.

ADVERTISEMENT
carmen grebenișan
Comentariile răutăcioase primite de Carmen Grebenișan la o reclamă făcută de vedetă pentru Lidl. Foto: Instagram

Jungla din mediul online o sperie pe Carmen: „E grav de tot!”

Influencerița a mai spus că a observat de la o vreme că rețelele de socializare, în frunte cu Threads, cea mai nouă, au devenit o adevărată junglă. Una mai mare decât cea de la Survivor.

„E o junglă pe Facebook și mi se pare că încet, încet o mare parte din jungla aia migrează către Instagram. Și ce am auzit de Threads, mi-e groază, sincer… Nu știu cât de eficient ar fi, cât de productiv un cont acolo. Acolo e junglă, tati! Acolo e grav de tot. E mai rău ca-n Survivor. Da chiar există oamenii ăștia și erau printre noi mereu, mi se pare incredibil!

ADVERTISEMENT

O idee și termin: toată justificarea asta cum că e democrație și toată lumea are dreptul la o părere, măi, dar dă-o dracului de părere, fă-o mai user-friendly un pic, totuși, trăim într-o societate și trebuie să ne adaptăm în așa fel încât să trăim bine cu toții împreună pe Pământul ăsta.

Un om care a reușit în viață și e mulțumit cu ceea ce are în jurul lui… Măi, dar mie nu-mi trece o dată prin cap și nu zic pentru că io-s cea mai reușită din punct de vedere al carierei sau financiar sau al relației, al sănătății…

N-am avut în viața mea un gând să intru la o persoană pe pagină și să-i zic vai, cum arăți, ce grasă ești, doamne, ce nas ai, vai… Mamă, ești super urâtă! Nici măcar gândul n-a existat la mine cu așa ceva”, a completat Carmen Grebenișan.

 

ADVERTISEMENT