Life

Două zodii, bulversate de Luna în scădere! Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru perioada 10-18 iunie 2023!

Două zodii au multe de învățat în următoarele zile, când Luna va fi în scădere, anunță Camelia Pătrășcanu. Ce urmează pentru fiecare semn?
09.06.2023 | 11:35
Doua zodii bulversate de Luna in scadere Camelia Patrascanu horoscop pentru perioada 1018 iunie 2023
Previziuni despre zodii, realizate de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Două zodii vor avea parte de un detox mental, cu Luna în scădere, în intervalul 10-18 iunie 2023, anunță Camelia Pătrășcanu.

Cel puțin două zodii, bulversate de Luna în scădere. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu

Perioada cu Luna în scădere și Mercur în Gemeni poate fi o perioadă extraordinară. Putem scăpa de zgura mentală. Felul în care observăm realitatea se poate schimba. Nu putem vedea totul din prima. Cumva, ne-am obișnuit să vedem realitatea din anumiți parametri. E cea mai bună perioadă pentru zodii ca să scape de anumite gânduri neprielnice.

ADVERTISEMENT

Există cumva răul pe limbă, avem cumva negativul sub ochi tot timpul. Fără să ne dăm seama, folosim multă energie pentru a contracara, pentru a pozitiva. Trebuie să privim de câte ori ne vine mai curând să înclinăm balanța către polul negativ sau cel pozitiv.

Berbecii pot găsi soluții pe care nu le descoperă nimeni

Berbecii au o perioadă de detox mental, mai ales cu privire la relația cu șefii și autoritățile sau vremurile. De aici, cumva, apare negativitatea, mai ales dacă li se opune cineva. Ei pot găsi soluții acolo unde nimeni nu crede că mai pot găsi. De aceea, ei sunt în avangarda zodiacului. Odată ce ei au depășit o dificultate, alții se vor lua după ei.

ADVERTISEMENT

Taurii au o perioadă în care sunt vizate gândurile privind munca și banii: cât de harnici sunt, cât de pricepuți sunt. Foarte multe din astfel de gânduri au justificare, dar foarte multe nu au justificare. Ține de starea lor, de dispoziția lor.

Gemenii se numără printre acele zodii bulversate de Luna în scădere, explică astrologul Camelia Pătrășcanu. Perioada asta ține de pesimism, de nemulțumire. Sunt tot timpul nemulțumiți de ceva, au și motive, dar faptul că nedreptățile au o pondere foarte mare în felul în care văd viața și relațiile le seacă sufletul. Lucrurile cu tentă generală trebuie scoase din mintea lor, să încerce să vadă și ce e bun.

ADVERTISEMENT

Racii, printre acele zodii care se consideră neputincioase

Racii își fac tot felul de griji mai ales legate de neputințe. Le e teamă că dacă prezentul se prelungește sigur peste 100 de ani va veni ceva rău. Au nevoie de multă siguranță, de aceea își fac niște calcule cu rezultate pentru 20 de ani. Siguranța nu vine, însă, doar din calculele noastre. Surprize sunt la tot pasul.

Leii se numără printre acele zodii în care sunt vizați mai ales la capitolul imagine. Mulți pot fi contrariați legat de schimbările de atitudine sau lucrurile pe care le afirmă. Unii pot face un pas în spate. Leii pot face un pas lateral față de vechile lor cunoștințe. Au constatări negative legate de oameni, societate, vremuri.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să prindă mai mult curaj, să își recunoască meritele

Fecioarele au un detox mental ce vizează rolul în societate. Se gândesc la cum să facă niște lucruri pe care nu le-au abordat niciodată. Acest detox le spune să scape de lucrurile care nu le lasă să fie mărețe. Fecioarele sunt destul de pesimiste cu privire la priceperile lor. Trebuie să scape de gândurile negre.

Balanțele nu pot fi de acord întotdeauna cu preferințele apropiaților. Au șansa să scape de niște prejudecăți, critici sau analize greșite pe care le făceau, repere morale greșite: asta se face, asta nu se face.

Scorpionii sunt vizați în felul în care se raportează la persoanele apropiate. Pot avea păreri greșite despre anumite persoane. S-ar putea să aibă surprize. Tocmai așteptările lor negative pot scoate ce e mai rău dintr-un om. E adevărat că văd foarte bine disfuncțiile, dar punctând prea mult ce nu merge nu reușesc decât să întărească acea situație disfuncțională.

Capricornii trebuie să scape de prejudecăți

Săgetătorii ori au o imagine prea bună, ori prea rea despre ei. E bine să se privească mai realist. Uneori, părerea pe care o au despre ei aduce niște disonanțe. Pot fi fermecători fără niciun efort, dar când sunt prea bombastici, e posibil să disoneze cu adevăratul lor farmec.

Capricornii sunt printre acele zodii care trebuie să scape de părerile greșite sau prea înguste despre oameni, mai ales cei mai mici în grad decât ei. Au păreri prea critice vizavi de cadrele medicale, pentru cei care au de-a face cu așa ceva. Scot ce e mai rău din acești oameni, de care pot avea nevoie în intervalul 10-18 iunie 2023.

Recomandări pentru ultimele două zodii făcute de Camelia Pătrășcanu

Vărsătorii au un detox mental care se referă la propria lor persoană: ce nu fac sau unde e prea multă laudă de sine. Se critică, de obicei, pentru ce nu fac, pentru ce nu sunt în stare. Îi poate ține acest sentiment pe loc. Trebuie să se refrișeze cumva.

Peștii se îngrijesc cum se cuvine, vor să fie pe picioarele lor în această viață. Și ei trebuie să scape de temeri, mai ales dacă se întreabă că nu pot face anumite lucruri. Trebuie să elimine lucrurile care îi slăbesc în loc să îi împuternicească. Trebuie să lucreze cu persoane care au alte înzestrări și îi pot ajuta. Pentru alte previziuni astrologice la fel de interesante, despre zodii, realizate de Camelia Pătrășcanu, intrați pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT
15 oameni ai străzii, găsiţi aproape îngheţaţi de poliţiştii din Neamţ. De ce...
15 oameni ai străzii, găsiţi aproape îngheţaţi de poliţiştii din Neamţ. De ce doar 4 au vrut să meargă la adăpost, unde aveau mâncare şi căldură
Spectaculos: așa arată ”bijuteria” de 900 de milioane de euro în care se...
Spectaculos: așa arată ”bijuteria” de 900 de milioane de euro în care se decide ”soarta” României
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus taxă de şmecherie! Ce s-a...
Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus taxă de şmecherie! Ce s-a întâmplat după aceea între ei e uluitor!
Cum i-a făcut România magică să plângă de emoție pe mai mulți americani....
Cum i-a făcut România magică să plângă de emoție pe mai mulți americani. „Nu credeam să mi se întâmple așa repede” VIDEO
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
Karl Nehammer a uimit toată România! Ce a făcut cancelarul Austriei
Karl Nehammer a uimit toată România! Ce a făcut cancelarul Austriei
Andreea Raicu, umilită de Elena Merișoreanu. Cântăreața n-a iertat-o
Andreea Raicu, umilită de Elena Merișoreanu. Cântăreața n-a iertat-o
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt...
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco...
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano: „Scopul lui este să o îndepărteze de familie!”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!