Life

Mercur intră în zodia Gemeni, semn de domiciliu! Camelia Pătrășcanu, dezvăluiri despre Pești și Lei!

Mercur intră în zodia Gemeni pe 11 iunie 2023. Camelia Pătrășcanu anunță o perioadă extrem de interesantă pentru multe zodii.
07.06.2023 | 11:30
Mercur intra in zodia Gemeni semn de domiciliu Camelia Patrascanu dezvaluiri despre Pesti si Lei
Mercur intră în zodia Gemeni pe 11 iunie. Camelia Pătrășcanu vine cu vești mari. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mercur intră în zodia Gemeni pe 11 iunie și va sta în semnul de domiciliu până pe 26 iunie. Camelia Pătrășcanu explică în ce fel ne va influența acest fenomen pe durata a două săptămâni.

Mercur în zodia Gemeni între 11 și 26 iunie 2023. Camelia Pătrășcanu analizează tot

E un tranzit scurt, dar interesant. E planeta ce simbolizează percepția, gândirea, dar și comunicarea. Vom fi mai isteți, facem conexiuni. Suntem mai atenți la informațiile pe care le primim. Punem informațiile într-un tablou de ansamblu sugestiv pentru noi.

ADVERTISEMENT

E un tranzit bun și pentru intelect, dar și pentru întâlniri, discuții, vizite, deplasări. Sunt niște voiaje care ne aduc beneficii imediat, pentru rezolvări și informări imediate. Ne simțim mai în formă, mai aibili, mai agili.

În plus, suntem mai atenți la cuvinte, la cuvintele pe care le rostim. E o perioadă bună pentru informare, dar și pentru examene. E o perioadă bună pentru investigații, pentru mici întrebări. Ne merge mintea mai bine și ne face mai pregătiți să aflăm lucruri.

ADVERTISEMENT

Acest Mercur în zodia Gemeni nu se înțelege bine cu Saturn și Neptun din Pești. Putem avea, așadar, niște deziluzii. În felul acesta, avem toate șansele să devenim mai lucizi, poate unii mai cinici.

Berbecii află multe secrete

Pentru Berbeci, sunt zile în care află multe secrete, unele de la locul de muncă, altele lucruri nebănuite despre ei și propriul corp. Încep să dea semnale că unele lucruri sunt greșite. E bine să facă anumite analize cei care urmează un tratament.

ADVERTISEMENT

Taurii au un Mercur în zodia Gemeni isteț în privința banilor. Unii bani se manevrează prin acte, se folosesc de anumite prevederi/ avantaje din contracte. Alții își negociază bine atuurile, calitățile și performanțele. Pot câștiga prin mici alte activități. Speculează orice fel de avantaj.

Gemenii, cu Mercur în semnul lor zodiacal, pot ieși dintr-o perioadă de tristețe, depresie, gânduri negative. Încep să vadă lucrurile în altă cheie. Mintea le este mai alertă. Poate au fost și amorțiți până acum, fără chef. Lucrurile se schimbă odată cu acest tranzit. Au un bisturiu mental cu care secționează orice, pun totul sub analiză.

ADVERTISEMENT

Ce aduce Mercur în zodia Gemeni pentru Raci. Ce pune ei la cale?

Racii au o perioadă care e mai investigativă. Sunt mai tăcuți, dar observă anumite lucruri. Vor să afle de ce nu le place de cineva sau ceva, iar alții vor să vadă care sunt adevăratele intenții ale celorlalți. Au un nas foarte fin. Vor să acumuleze informații în legătură cu niște lucruri pe care nu le dibuiesc acum. Călătoriile pot fi supărătoare, obositoare.

Leii au un Mercur în zodia Gemeni care aduce chef de discuții și chiar de polemică. Rezistă foarte bine la discuțiile în contradictoriu. Pot avea astfel de discuții mai ales pentru a tachina pe cineva. Sunt mai puțin receptivi la ideile altora, dornici să le transmită pe ale lor.

Fecioarele au multe discuții și negocieri la vârf. Pot fi purtate pentru proiecte importante. E foarte bine că argumentează cu date, cu cifre. Sunt foarte lucide mai ales în relația cu autoritățile sau cu șefii. Au acte, argumente, cifre și dovezi. Cu asta zdrobesc orice adversar. Pot triumfa în dispute chiar cu persoane foarte influente. Nu trebuie să se lase intimidate.

Balanțele se întorc la învățătură

Pentru Balanțe, apare gustul pentru călătorii și informare. Unele simt nevoia să se întoarcă la manuale, la școală, la profesor. Caută definiții. Poate că vor exista și dispute și atunci trebuie să se întoarcă la noțiunile de bază pentru a demonstra ceea ce doresc.

Scorpionii au un Mercur în zodia Gemeni care aduce multă diplomație. Sunt preocupați să le citească gândurile altora. Se prind foarte ușor de niște chestii, dar nu vor spune mereu. Își doresc să joace o anumită carte. Folosesc bine o informație sau intuițile pe care le au.

Săgetătorii au un Mercur în Gemeni vorbăreț, dornic de conexiune, de contacte, de întâlniri. Sunt foarte joviali și unii dintre ei vor să își împrospăteze alura și apariția. Unii pot spune că sunt din nou adolescenți, dar așa vor să trăiască anumite momente.

Vărsătorii văd soluții unice în a rezolva niște treburi

Capricornii au parte de inteligență și tact în problemele de zi cu zi, mai ales dacă au de-a face cu persoane nepricepute sau foarte tinere. Au un tact bun ca pedagogi. Sunt și mai emancipați și moderni în perioada aceasta.

Vărsătorii au un Mercur în zodia Gemeni plin de creativitate și istețime, perspicacitate. Găsesc soluții pentru lucrurile de care au chef, pentru ceva ce vor să rezolve pentru ei. Văd soluții pe care alții nu le văd. Pentru a avea chef de lucru, e bine să abordeze orice orar de lucru.

Peștii au mobilitate în casă, cămin, în viața privată, în legătură cu problemele lor personale. Unii au chef să facă schimbări în casă. Sunt un pic retrași, discreți, se ocupă de lucrurile lor în secret. Se ocupă de cei ai casei. Pentru alte previziuni la fel de interesante realizate de Camelia Pătrășcanu, intrați pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT