Life

Dovada că fosta concurentă Bravo, ai Stil! a trăit un calvar în timpul show-ului. Calina Roman a ajuns osul și pielea în urma participării la competiție

25.07.2020 | 11:41
Dovada ca fosta concurenta Bravo ai Stil a trait un calvar in timpul showului Calina Roman a ajuns osul si pielea in urma participarii la competitie
Calina Roman. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Calina Roman, pe numele ei real Calina Dumitrescu, a slăbit considerabil în urma stresului generat de foștii colegi de la Bravo, ai Stil! Celebrities, iar dovada vie sunt imaginile în care tânăra apare.

Vizibil slăbită și cu kilograme multe în minus, nepoata fostului premier al României, Petre Roman, a renunțat la colaborarea cu emisiunea Bravo ai, Stil! Celebrieties, iar acum se recuperează acasă.

ADVERTISEMENT

Calina Roman a slăbit din cauza stresului

Așa cum apropiații ne-au dezvăluit că fosta concurentă Bravo, ai Stil! Celebrities nu a dus-o prea bine în timpul competiției de la Kanal D, imaginile pe care blonda le postează pe rețeaua de socializare vorbesc de la sine.

Calina Roman a slăbit considerabil, iar asta se vede cu ochiul liber. Ea are brațele foarte subțiri și este vizibil trasă la față, semn că cele întâmplate au afectat-o peste măsură.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

🐼 #1la1206 #BravoAiStilCelebrities #NoiAstiaCativa Jacket – @vintager.ro

A post shared by Miss C (@calinanicolle) on


Fanatik a dezvăluit în exclusivitate că fiica designerului Catinca Roman a avut de suferit din cauza tratamentului primit în timpul competiției, unde foarte multe dintre aparițiile televizate se bazau pe certuri între concurente pentru a atrage atenția publicului.

„ Ea a slăbit super mult, se stresa foarte mult, chiar voia să câștige competiția și s-a dedicat cu totul emisiunii. Doar că începuse să se streseze prea mult, a fost la un pas să se îmbolnăvească, să ajungă la spital. Noi, prietenii ei, i-am spus că nu este ok și că mai bine să plece de acolo.

ADVERTISEMENT

Era o producătoare, nu-i mai dau numele, care se purta îngrozitor cu ea, nu o suporta deloc și vorbea urât cu toate concurentele, le stresa, era foarte mult stres în culise, oamenii nu vedeau asta. Când ne întâlneam cu ea (n.r Calina) aproape că plângea. Nu mai putea să trăiască așa, de asta a plecat.”, au declarat surse din anturajul tinerei, pentru Fanatik, în exclusivitate.

Calina Roman a slăbit foarte mult în timpul participării la emisiunea Bravo, ai Stil! Celebrities, de la Kanal D
Calina Roman a slăbit foarte mult în timpul participării la emisiunea Bravo, ai Stil! Celebrities, de la Kanal D

Avea certuri în culise cu Botezatu

Unul dintre motivele pentru care nepoata fostului premier al României a plecat din emisiune îl constituie și Cătălin Botezatu, care s-ar fi purtat urât cu tânăra. Ilinca Vandicia avut o relație bună cu fosta concurentă Bravo, ai Stil! Celebrities, dar și mare parte din staf. Erau însă și oameni care nu o plăceau pe fata Catincăi Roman.

ADVERTISEMENT

„ Călina s-a despărțit în relații ok, a fost decizia ei, deși erau șanse ca ea să câștige acest concurs. A avut neînțelegeri mari și cu Botezatu. Cătălin o stresa cel mai mult dintre jurați, se purta urât cu ea, nu o plăcea deloc. Nu se știe de ce, dar nu o avea la inimă. Tot timpul încerca să  o scoată prost.  Ea s-a înțeles foarte bine cu toată lumea, cu toată lumea, inclusiv cu producția în proporție de 90 la sută. I-a părut rău, vă dați seama, a cântărit mult până să plece, dar nu a mai suportat presiunea. ”, au declarat surse apropiate concurentelor de la Bravo, ai Stil!, de la Kanal D, pentru Fanatik.

Emisiunea Bravo ai Stil

Bravo, ai stil! este o emisiune inspirată din reality show-ul My Style Rocks sau İște Benim Stilim. Prima difuzare a fost pe 22 august 2016, la Kanal D România, iar la scurt timp a devenit cea mai comentată emisiune de stil și modă. Show-ul a avut mai multe sezoane, inclusiv un sezon dedicat câștigătoarelor și celor mai bune concurente care au participat la emisiune. În 2020, emisiunea a debutat cu o nouă abordare, anume Bravo, ai Stil! Celebrities, care a adunat mai multe vedete din showbiz-ul autohton.