News

Dovadă de curaj a unei angajate de la o benzinărie din Capitală. Cum a alungat 3 hoți înarmați

19.03.2021 | 10:11
Dovada de curaj a unei angajate de la o benzinarie din Capitala Cum a alungat 3 hoti inarmati
ADVERTISEMENT

Dovadă de curaj maxim a unei angajate de la o benzinărie din Capitală. Atacată de 3 hoți înarmați cu un pistol, femeia nu s-a lăsat intimidată și le-a ținut piept cu succes.

Tentativa de jaf s-a petrecut într-o benzinărie din Sectorul 1 la mijlocul acestei săptămâni. Aflată singură în unitatea comercială, angajata a fost atacată după miezul nopții de 3 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Fără să se teamă niciun moment, deși aceștia au amenințat-o cu un pistol și au încercat să o imobilizeze cu o bandă adezivă, femeia a dat dovadă de curaj și i-a pus pe fugă pe tineri.

Dovadă de curaj a unei angajate de la o benzinărie din Capitală în fața a 3 hoți înarmați

Trei bărbați din București au fost umiliți de angajata unei benzinării din Sectorul 1. Înarmați cu un pistol, aceștia au vrut să jefuiască o benzinărie, însă au fost opriți cu succes de o femeie.

ADVERTISEMENT

Sigură pe ea, angajata spune că ”Nu mi-a fost frică deloc pentru că eram conștientă că dacă le arăt un pic de frică nu e ok, sunt pa”.

Cum s-au derulat evenimentele. Femeia lucra singură pe tura de noapte. Ajunși la benzinărie, agresorii i-au cerut acesteia trei doze de suc de la frigiderele de afară.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce ușa s-a închis automat în urma ei, cei trei au observat acest lucru și s-au năpustit asupra femeii, dar fără succes. În niciun minut, angajata i-a alungat.

Timp de 40 de secunde a durat lupta corp la corp dintre femeia de 40 de ani şi cei trei agresori. La un moment dat, aceasta a pus mâna pe pistol si i-a pus pe fugă pe bandiți, după care a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

”Mi-a pus unul dintre ei mâna la gură, un pistol în piept. Mi-a zis: taci că te împuşc!. Celălalt încerca cu o bandă adezivă de construcţii să mă lege. M-am luptat cu ei cât am putut, le-am dat cu dozele de cola unde am nimerit, după care am pus mâna pe pistol şi am început să trag şi să fac în toate direcţiile.

Când au văzut că am pus mâna pe pistol şi că nu mi-e frică nici de pistol abia atunci au renunţat şi au fugit”, spune femeie pentru ȘtirileProtv.

Imediat după ce și-a alungat ”oaspeții”, femeia a măturat mai întâi dezastrul lăsat în urmă şi după aceea a anunţat autorităţile. A doua zi a revenit la muncă fără teamă, dar înarmată cu un spray cu piper. Patronul benzinăriei a anunţat că va angaja şi un paznic.

Ce s-a întâmplat cu hoții

Polițiștii din Capitală i-au identificat destul de repede pe cei trei atacatori, care ar locui în apropierea benzinăriei de pe şoseaua București-Târgoviște. Aceștia au antecedente penale, iar doi sunt frați.

După atacul lor de la benzinărie, cei 3 sunt acuzaţi de tentativă de furt calificat şi riscă închisoarea de la un an şi şase luni până la 5 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: