Sport

Dragomir a comentat poza anului cu David Popovici mâncând un sandviș într-o stație de autobuz. „Mai trebuie să câștige niște medalii ca să treacă la icre negre!”

David Popovici a demonstrat încă odată motivul pentru care doboară record după record. Acesta a fost surprins în stația de autobuz, ceva atipic pentru un tânăr de anvergura sa.
24.10.2023 | 20:37
Dragomir a comentat poza anului cu David Popovici mancand un sandvis intro statie de autobuz Mai trebuie sa castige niste medalii ca sa treaca la icre negre
Dragomir il lauda pe David Popovici pentru modestie. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

David Popovici a oferit o lecție de modestie atunci când a fost fotografiat într-o stație de autobuz. Multiplul campion savura un sandwich, liniștit, în ciuda faptului că este un sportiv de talie mondială. David Popovici este cel mai important nume din noua generație de înotători.

Dumitru Dragomir și lecția de modestie din partea lui David Popovici

“Cum ți s-a părut faimoasa poză cu David Popvici stând pe bancă și mâncând un sandwich? Gândește-te ce om, ce caracter frumos are băiatul acesta. Poate nu întâmplător e campion”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Domnule, mi se pare că și Popovici este un om normal. Un mare talent și mai mănâncă sandwich-uri din când în când, nu doar icre negre. Domnule Horia Ivanovici, să știi că nici el nu a trăit cu icre negre până acum.

Îi mai trebuie câteva medalii ca să treacă la icre negre, deocamdată se mulțumește cu sandwich-uri. M-a impresionat, eu apreciez modestia. Îi era foame, avea program la ora aia să mănânce, s-a pus pe bancuță și a mâncat.

ADVERTISEMENT

Un gest normal de om normal la cap. E normal pentru că are o educație bună și părinți buni. Din familie pleacă totul. Are grijă de bătrânețe, pune banii deoparte, că nu se știe, nu ca Irinel. Ca să treacă la icre negre, îi mai trebuie câteva medalii de aur”, a declarat Dumitru Dragomir.

David Popovici deține recordul mondial la 100 metri liber (46,86 secunde), „proba regină”. De asemenea, Popovici a cucerit titlul mondial și la proba de 200 de metri liber. În vârstă de 19 ani, înotătorul se pregătește să revină în forță.

ADVERTISEMENT

La Campionatele Mondiale de la Fukuoka din această vară, David Popovici nu a reușit să câștige vreo medalie. În ciuda acestui aspect, el rămâne principalul favorit pentru la Jocurile Olimpice de la Paris. din vara anului 2024.

David Popovici se bucură de un succes enorm și pe plan internațional. Experții îl văd drept viitorul nume mare al natației. Cu un stil neconvențional, Popovici este lăudat pentru eficiența prin care reușește să împingă apa atunci când avansează.

ADVERTISEMENT

Show-ul “Maxprofețiile lui Mitică” se vede live, de la 13:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO. Premiera emisiunii poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

ADVERTISEMENT