Sport

Imaginea cu David Popovici care a devenit virală. Unde l-a întâlnit un jurnalist

Imagine uluitoare cu David Popovici! Multiplul campion mondial la înot a fost surprins într-o ipostază care dovedește caracterul său deosebit.
21.10.2023 | 16:45
Imaginea cu David Popovici care a devenit virala Unde la intalnit un jurnalist
Imaginea care denotă caracterul deosebit al lui David Popovici. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

David Popovici, dublu campion mondial și european la înot, a dat dovadă de un caracter incredibil. Unul dintre cei mai mari sportivi ai României a fost surprins pe bancă într-o stație de autobuz. În așteptarea mijlocului de transport, sportivul legitimat la CS Dinamo lua masa de prânz dintr-o caserolă.

Imaginea care arată caracterul deosebit al lui David Popovici: „Un exemplu pentru întreaga societate”

David Popovici i-a uluit pe români nu doar prin performanțele uriașe pe care le-a înregistrat în natație încă de la o vârstă fragedă, ci prin discursul pe care îl are de fiecare dată, dar și prin caracterul deosebit de care dă dovadă.

ADVERTISEMENT

Student la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București, David Popovici a fost surprins în cursul zilei de sâmbătă, 21 octombrie, într-o ipostază greu de regăsit pentru un sportiv de un asemenea calibru.

În vârstă de 18 ani, David Popovici a fost surprins în timp ce lua masa de prânz într-o stație de autobuz, așteptând mașina care să-l ducă la antrenament. Fotografia a fost făcută publică pe rețelele de socializare de jurnalistul Claudiu Pândaru.

ADVERTISEMENT

„L-am întâlnit într-o stație de autobuz, la masa de prânz. Îl privesc cu multă admirație pe tânărul acesta formidabil. Un campion, un om inteligent, extrem de muncitor, umil și cu picioarele pe pământ.

E un exemplu nu doar pentru generația sa, ci pentru întreaga societate. Să nu te oprești, David Popovici. PS. Ca orice fan emoționat, l-am salutat și eu timid cu mâna. Sigur, eu și mai toți trecătorii. :))”, a scris Claudiu Pândaru pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT
David Popovici
David Popovici, surprins în timp ce lua masa de prânz pe banca unei stații de autobuz. Foto: Facebook – @Claudiu Pândaru.

David Popovici a început facultatea la Universitatea din București: „În paralel, mă voi pregăti pentru olimpiadă”

David Popovici a început cursurile la Facultatea de Psihologie și Științele Educației la Universitatea din București. „Rechinul” a explicat de ce a ales să studieze în România și motivul pentru care ales această facultate.

Am ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din București pentru că simt că am o înclinație spre acest domeniu și pentru că știu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape. 

ADVERTISEMENT

Îmi place să mă surprind, aceasta este viziunea mea despre viața de student. De abia aștept să descopăr cum este să fii student, dar, în paralel, mă voi pregăti și pentru olimpiadă.

Prin faptul că Universitatea din București ne susține pe noi, sportivii, prin flexibilitatea calendarului academic, ne ajută foarte mult, pentru că performanța înseamnă o mare investiție de timp în antrenamente, cantonamente și concursuri”, au fost cuvintele lui David Popovici.

ADVERTISEMENT