Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, discurs manifest după România – Israel 1-1: “Jocul naționalei e ca supa săracului”

România nu a reușit să se impună în fața Israelului, iar partida s-a terminat cu scor egal, 1-1. După duelul naționalei, Horia Ivanovici a ținut un discurs manifest.
10.09.2023 | 11:40
Horia Ivanovici discurs manifest dupa Romania  Israel 11 Jocul nationalei e ca supa saracului
România nu a reușit să se impună în fața Israelului, iar partida s-a terminat cu scor egal, 1-1. După duelul naționalei, Horia Ivanovici a ținut un discurs manifest.
ADVERTISEMENT

România a făcut egal acasă, scor 1-1, cu Israel, în fața a 49.000 de suporteri care au venit să susțină echipa națională. Edi Iordănescu și elevii săi nu au reușit să găsească soluții prin care “tricolorii” să ia cele trei puncte. Scorul a fost deschis de Alibec, cu o execuție în minutul 27. Însă, egalarea a venit la scurt timp după pauză prin golul marcat de Oscar Gloukh, în minutul 53. După evoluția României, Horia Ivanovici a ținut un discurs manifest.

Horia Ivanovici, discurs manifest după România – Israel 1-1

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, gazda emisiunii a ținut un discurs manifest după rezultatul de egalitate al României cu Israel. Naționala a arătat un fotbal modest pe Arena Națională. Și nu a reușit să se impună în fața oaspeților, chiar dacă la meci erau prezenți peste 49.000 de suporteri români.

ADVERTISEMENT

“Un rezultat excepțional, având în vedere cum s-au desfășurat lucrurile. Rezultate foarte bun, care ne menține în cursa calificării, însă naționala a arătat rău. Un fotbal sărăcăcios. Aș fi vrut să fiu naționalist, să spun că în prima repriză am jucat inteligent, dar după ce am văzut în repriza a doua, când ne-au dat cu terenul în cap, am lăsat-o baltă.

Din păcate arătăm rău, acesta este adevărul. Trebuia să pierdem și în Elveția. Au fost 2 minute divine, norocul providențial al familiei Iordănescu, până la urmă acesta este adevărul. Așa cum norocul familiei Iordănescu a lovit și ieri, când, în mod normal, Israelul ar fi trebuit să câștige partida împotriva României.

ADVERTISEMENT

Lăsând la o parte golul, bara, au avut foarte multe ocazii. Băieții din Israel chiar au arătat că știu fotbal. În fața unei naționale ca a noastră despre care nici nu știi ce să spui. Că nu poți să vii și să îi calci în picioare că nu jucat nimic.

Dar pe de altă parte, e greu să ne calificăm cu jocul acesta. În momentul în care nu ești în stare să construiești acasă cu 49.194 de oameni, cred eu că prima șansă pentru locul doi aparține Israelului.”, a fost discursul manifest al lui Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: “Jocul naționalei e ca supa săracului”

În finalul discursului manifest, Horia Ivanovici, este de părere că România a oferit un meci slab suporterilor și riscă să își scadă șansele la calificare, dacă în partida cu Kosovo nu vor învinge. Gazda emisiunii FANATIK SUPERLIGA, speră ca Edi Iordănescu să găsească soluții mai bune pentru următorul meci.

“Avem marți meci cu Kosovo, lucrurile sunt simple, orice rezultat în afară de victorie cu Kosovo, ne diminuează drastic șansele de calificare. România a oferit o supă călduță, supa săracului. Cam asta e, arătăm rău. Sper ca Edi să fie inspirat și să aibă niște soluții pentru marți ci Kosovo. Ați văzut, Kosovo a făcut 2-2 cu Elveția.

ADVERTISEMENT

Am avut o șansă foarte mare să facem diferența, din păcate am scăpat-o, în condițiile în care Belarusul nu reușește să bată în Andorra, kosovarii egalează în ultimul minut cu Elveția și o țin acolo. Nu știu ce va fi marți, sper să jucăm ceva și să avem noroc. Din păcate, aici am ajuns.”, a mai spus Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Horia Ivanovici, discurs manifest după România - Israel 1-1

ADVERTISEMENT