Sport

Dragomir a tras un semnal de alarmă pentru fanii Rapidului: “Dacă pleacă Șucu, clubul dispare”

Dumitru Dragomir a tras un semnal de alarmă pentru fanii Rapidului care au adresat mai multe critici conducerii clubului. Nea Mitică susține că echipa dispare dacă pleacă Dan Șucu.
13.12.2023 | 15:25
Dragomir a tras un semnal de alarma pentru fanii Rapidului Daca pleaca Sucu clubul dispare
Dumitru Dragomir a tras un semnal de alarmă pentru fanii Rapidului care au adresat mai multe critici conducerii clubului. Nea Mitică susține că echipa dispare dacă pleacă Dan Șucu.
ADVERTISEMENT

După eliminarea formației lui Cristiano Bergodi din Cupa României, ultrașii giuleștenilor au criticat dur echipa. În urma acestui lucru, Dumitru Dragomir a tras un semnal de alarmă pentru fanii Rapidului. Nea Mitică susține că dacă Dan Șucu va pleca, clubul va dispărea din fotbalul românesc.

Dragomir a tras un semnal de alarmă pentru fanii Rapidului

Dumitru Dragomir a tras un semnal de alarmă pentru fanii Rapidului după ce au criticat echipa în urma eliminării din Cupa României. Nea Mitică îi atenționează pe ultrașii giuleștenilor să îi ofere mai mult respect lui Dan Șucu, pentru că dacă acționarul majoritar va pleca, clubul ar putea să dispară și nu ar avea șansa pe care o are Dinamo.

ADVERTISEMENT

“La Rapid este ceva normal, absolut normal. L-au alergat cumva pe Șucu pe calea ferată? Nu, atunci e bine. Și să se poartă frumos cu Șucu. Dacă pleacă Șucu de la Rapid nu o să mai fie ce a fost, nu e ca Dinamo. S-a terminat definitiv.

Au o speranță rapidiștii. Au o speranță că au pe unul care are bani și poate să își rupă din banii lui și să dea, cel puțin împrumut, 5-10 milioane (n.r. de euro). Dacă pleacă Șucu nu o să fie ca Dinamo. O să fie ca Ripensia care a dispărut (n.r. la un moment dat). Așa va fi și Rapid, ca un dinozaur care a dispărut. 

ADVERTISEMENT

Șucu e un foarte bun businessman (n.r. om de afaceri). Eu îi recomand să reziste, pentru că s-ar putea să o ia razna. Te mai înjură 2-3, îți zic tot felul de prostii și te saturi. În străinătate foarte greu îi înjură pe patroni.

Fanii înjură directorii tehnici sau antrenorii, dar nu se iau de cei care dau banii. Uite, pe Gigi îl înjură mulți, dar dacă pleacă de la FCSB, echipa nu o mai găsești pe nicăieri, în niciun județ”, a spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Conspirație împotriva FCSB în lupta la titlu?

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir este convins că golul lui Florinel Coman din meciul cu CFR Cluj nu trebuia anulat, deoarece VAR-ul nu avea voie să intervină. De asemenea, Mitică Dragomir este convins că totul reprezintă o conspirație împotriva lui Gigi Becali și a FCSB-ului în lupta la titlu.

“L-a pârlit pe Gigi Becali aseară. Pot să-mi spună ce vor marii specialiști ai acestei țări, cu toate că îl respect pe Ion Crăciunescu. (l-au pârlit?) Hai, mă, ce dracu? A fost gol perfect valabil. Nici nu are voie să intervină VAR-ul. Știi unde s-a făcut greșeala?

ADVERTISEMENT

Îl pârlesc ăștia, nu îl lasă să ia campionatul. (n.r. nu îl lasă Burleanu să ia campionatul pe Gigi?) Păi în momentul când a pus brigadă din Craiova. Lasă-mă în pace! Colțescu are casă în Craiova.

E de-acolo, voi îmi spuneți mie? Și l-a pus pe celălalt la VAR, tot din Craiova. Am vrut să-ți dau telefon și să-ți zic: ‘Nu există să nu-i pârlească'”, a mai spus Mitică Dragomir.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir, semnal de alarmă pentru fanii Rapidului

ADVERTISEMENT