Sport

Conspirație împotriva FCSB în lupta la titlu? Dumitru Dragomir: „Eram sigur că o să-l pârlească pe Gigi!”

Dumitru Dragomir a venit cu o teorie controversată. Fostul șef al LPF invocă o conspirație împotriva FCSB în lupta pentru câștigarea titlului.
11.12.2023 | 18:12
Conspiratie impotriva FCSB in lupta la titlu Dumitru Dragomir Eram sigur ca o sal parleasca pe Gigi
Dumitru Dragomir consideră că Gigi Becali și FCSB sunt victimele unei conspirații puse la cale de FRF. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a lansat o ipoteză suspicioasă după faza controversată petrecută în a doua repriză a derby-ului CFR Cluj – FCSB, scor 1-1. Florinel Coman a avut un gol anulat după un presupus fault al lui Valentin Crețu la Otele în jumătatea proprie a „roș-albaștrilor”.

Conspirație împotriva FCSB în lupta la titlu? Dumitru Dragomir: „Eram sigur că o să-i pârlească!”

Dumitru Dragomir nu a fost surprins de faza petrecută în startul reprizei secunde. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este convins că golul nu trebuia anulat, deoarece VAR-ul nu avea voie să intervină. De asemenea, Mitică Dragomir este convins că totul reprezintă o conspirație împotriva lui Gigi Becali și a FCSB-ului în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

„L-a pârlit pe Gigi Becali aseară. Pot să-mi spună ce vor marii specialiști ai acestei țări, cu toate că îl respect pe Ion Crăciunescu. (l-au pârlit?) Hai, mă, ce dracu? A fost gol perfect valabil. Nici nu are voie să intervină VAR-ul. Știi unde s-a făcut greșeala?

Îl pârlesc ăștia, nu îl lasă să ia campionatul. (n.r. nu îl lasă Burleanu să ia campionatul pe Gigi?) Păi în momentul când a pus brigadă din Craiova. Lasă-mă în pace! Colțescu are casă în Craiova.

ADVERTISEMENT

E de-acolo, voi îmi spuneți mie? Și l-a pus pe celălalt la VAR, tot din Craiova. Am vrut să-ți dau telefon și să-ți zic: ‘Nu există să nu-i pârlească’”, a spus Dumitru Dragomir, la „MAX Profețiile lui Mitică”.

„A fost gol perfect valabil. Crezi că Vasile Dîncu îl lasă așa pe Gigi?”

Dumitru Dragomir a continuat să argumenteze că golul lui Florinel Coman a fost valabil. „Șeptarul” de la FCSB reușise să marcheze pentru 2-1 cu un șut excepțional de la distanță. „Oracolul” susține că intervenția lui Valentin Crețu nu a fost de fault.

ADVERTISEMENT

„La fotbal, un fault schimbă cursul meciului. A fost gol perfect valabil, nu trebuia să oprească. În primul rând, a făcut alunecare și îl lovește în genunchi, dar avea piciorul pe pământ.

Numai genunchiul era în aer, dar genunchiul nu ai cum să-l ții lipit de pământ, rar. Nici în pat nu stai cu genunchiul lipit, dar când faci alunecare. Fotbalistul de la CFR Cluj l-a agățat cu piciorul pe Valentin Crețu. L-a pârlit pe Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj doarme? Vasile Dîncu îi lasă așa la cât a investit în Federație? Mai ales că Gigi Becali i-a tot zis atâtea. Cum pui la un meci arbitrii care sunt dintr-un oraș cu o echipă care trage la titlu cu tine? Nu se poate, nu merge”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir știe de ce Colțescu și-a schimbat decizia: „A fost influențat”

Sebastian Colțescu a validat în primă fază reușita lui Florinel Coman. Ulterior, „centralul” a fost chemat la margine, la monitorul VAR, de către George Găman, iar arbitrul din teren și-a schimbat decizia și i-a anulat golul lui Coman. Dumitru Dragomir susține că Sebastian Colțescu a fost influențat.

„Am tras și eu atâta din cauza gurii mele, acum am lăsat-o moale. Cu prostul nu te poți pune niciodată, pentru că prostul e odihnit și dacă intri în mediul lui te prostești mai rău.

Dacă FCSB pierdea mingea și dădea gol CFR Cluj la faza aia nu mai era fault. Ce să mai zică Găman? Eu aveam impresie bună despre Găman și Colțescu. A fost influențat să cedeze.

Colțescu e arbitru și nu a fluierat, el a lăsat jocul să continue. Mă tem că se înregistrează tot. Dacă FRF vedea, îl suspenda pe viață pe Colțescu. La fotbal e totul calculat milimetric. 

Burleanu a dat ordin. ‘Vedeți unde îl prindeți’. Sunt mulți în Federație care au putere. Fraier o fi dacă îl are cu ceva la mână la ce viață are. Mai stă la Federație între 25-60 de ani”, a încheiat Dumitru Dragomir.

„MAX Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. În premieră, emisiunea va putea fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pe pagina de facebook Horia Ivanovici, miercuri, ora 10:30.

Teoria lui Dumitru Dragomir după CFR Cluj - FCSB 1-1: „Eram sigur că o să-i pârlească!”

ADVERTISEMENT