Fotbal intern

Dragomir face PRAF un impresar: “Va ieşi mai rău decît Dosarul Transferurilor!”. Replică FABULOASĂ: “Se uită prea mult la Ţociu şi Palade!”

UPDATE 13:12....
09.03.2014 | 13:12
Dragomir face PRAF un impresar Va iesi mai rau decit Dosarul Transferurilor Replica FABULOASA Se uita prea mult la Tociu si Palade
ADVERTISEMENT

UPDATE 13:12.

Marcel Popescu a ţinut să îi ofere o replică spumoasă fostului preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, după ce acesta îl atacase.

Probabil Dumitru Dragomir este obişnuit să urmărească duminica emsiunile lui Romică Ţociu şi Cornel Palade şi din această cauză a încercat şi el să facă show vorbind despre mine. De unde vine adversitatea dînsului faţă de mine? Acum vreo doi ani şi jumătate, pe vremea în care eu activam la FC Braşov şi am simţit nevoia să îi iau apărarea lui Mititelu, deoarece Ştiinţa fusese dezafiliată abuziv, oamenii din anturajul lui Dragomir au sunat pe acolo să le spună conducătorilor echipei să mă dea pe afară. Eu le-am transmis că într-o zi vor plăti toţi, chiar şi cu puşcărie, pentru tot ce i-au făcut Craiovei. Am nenorocit eu CFR că le-am adus jucători? Nu, CFR s-a nenorocit pentru că de trei ani nu le-am mai adus eu jucători şi nu mai am nicio treabă cu acest club. Am nenorocit eu Braşovul? Sub nicio formă! Eu la Braşov am făcut o echipă, cu Toni Conceicao antrenor şi cu jucători aduşi de mine, care a cîştigat în Ghencea cu 3-0 şi l-a făcut pe Meme Stoica să se pună în genuchi în faţa suporterilor. Ce am făcut eu la FC Naţional? Nu ştiu unde vrea Dragomir să bată, însă Gino Iorgulescu a cîştigat bani frumoşi de pe urma jucătorilor aduşi de mine şi vînduţi de FC Naţional. Aduc eu jucători şi iau bani la negru? Niciodată! Poate domnul Dragomir a asistat la o discuţie în care a aflat că eu aduc în România black player ( n.r. jucători de culoare), nu black money (n.r. bani negri). Nu în ultimul rînd, Dumitru Dragomir e supărat şi de faptul că l-am susţinut la alegerile FRF pe Răzvan Burleanu şi am tot atacat în ultimul timp sistemul lor nenorocit“, a încheiat Marcel Popescu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

După ieşirea din funcţia de preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir a anunţat că va face mari dezvăluiri despre fotbalul românesc şi cercul vicios care se învîrte în jurul lui. După ce şi-a deschis site-ul personal, Mitică a lansat mai multe atacuri, printre care unul la adresa impresarului Marcel Popescu.

ADVERTISEMENT

Fostul şef al Ligii nu dezvăluie numele agentului de jucători, însă transferurile la care face referire îl indică pe Popescu. Mai mult, “Corleone” atenţionează că va publica dovezi care vor da naştere unui caz care va eclipsa Dosarul Transferurilor ca amploare. Iată fragmente din articolul publicat pe oracoluldelabalcesti.ro.

Impresar milionar în dolari, din trafic cu fotbalişti. Se anunţă un dosar cu agenţi de jucători mai interesant decît cel recent încheiat cu condamnări exagerate.

ADVERTISEMENT

Impresarul lor, un oltean bărbos, cu mult tupeu, a stors CFR-ul de bani, de-a lungul anilor. Pe cei de la FC Naţional i-a băgat un proces care durează de 5-6 ani. Graţie celor de la Timişoara (foştii patroni), procesul s-a amînat pînă se va prescrie. Pe cei de la CFR îi va aduce în “sapă de lemn”, adică aproape de faliment. Atenţie la astfel de impresari, pe care îi interesează numai buzunarul lor. Feriţi-vă de impresari care lucrează mai mult “la negru”! Mai devreme sau mai tîrziu, acest impresar bărbos, tupeist şi înşelător, va răspunde în faţa legii. Previziunea mea este că, foarte curînd, el va răspunde în faţa celor în drept. Faţă de ceilalţi impresari, condamnaţi la pedepse foarte mari din cauza notorietăţii lor, acest oltean bărbos, mergînd „pe blat”, a făcut mai multe afaceri oneroase decît toţi la un loc. Tot ”pe blat” propun verificarea conturilor lui, cunoscute şi necunoscute. Prevăd o bombă mult mai mare decît cea vehiculată în Dosarul Transferurilor.

La fel a procedat şi la Braşov, unde l-a păcălit pe patronul Ioan Neculaie, aducîndu-i jucători fără valoare la preţuri astronomice. Atenţie, pe unde trece lasă în urma lui numai durere, şi regretul că s-a colaborat cu el.

ADVERTISEMENT

În scurt timp vom face publice nişte înscrisuri care vor prinde conturul unor dosărele interesante. Să auzim numai de bine!”

 

ADVERTISEMENT