Sport

Dragomir, culise din relația Becali – Iordănescu. „Nu suportă să-l contreze cineva”

Lupta dintre Gigi Becali și Federația Română de Fotbal continuă să fie în centrul atenției. Olaru nu a fost păstrat în lotul pentru Andorra, iar patronul FCSB-ului a luat foc.
19.10.2023 | 23:42
Dragomir culise din relatia Becali  Iordanescu Nu suporta sal contreze cineva
Dumitru Dragomir, DEZVALUIRI DIN CULISE despre relatia Gigi Becali - familia Iordanescu. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali continuă să ducă o luptă de anduranță contra Federației Române de Fotbal. După Burleanu, a venit rândul lui Edi Iordănescu să intre în gura patronului de la FCSB. Becali a fost nemulțumit de faptul că Darius Olaru a fost omis de către selecționer pentru partida cu Andorra.

De la ce s-au „luat”, de fapt, Gigi Becali și Edi Iordănescu

Ulterior, patronul de la FCSB și selecționerul României s-au împăcat, dar Dumitru Dragomir știe de undea plecat, de fapt, toată tevatura.  “E se răzbună Edi pe el.

ADVERTISEMENT

Îl doare la pălărie și pe unul și pe altul. N-are în totalitate dreptate nici Gigi. Și el mai dă cu nuca în perete. Nu e o râcă între ei. Ce vrea Gigi? Cum te porți, așa se poartă.

Ăla dacă poate bineînțeles că i-o trage. Ce? Trăiește din banii lui Gigi? Toți copiii sunt aranjați, toți copiii au învățat carte, Iordănescu a avut grijă de familie. Gigi nu suportă ca cineva să-l contreze sau ceva”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu și Gigi Becali au lucrat împreună la FCSB. Între August și Noiembrie 2021, actualul selecționer a pregătit echipa lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor nu a fost mulțumit de abordarea defensivă a lui Iordănescu și a decis să îl înlocuiască.

Cei doi au lucat împreună la FCSB

Tot răul spre bine pentru Iordănescu. După experiența de la FCSB, acesta a reușit să ajungă selecționerul României. Mutarea făcută de FRF pare să dea roade. România se află pe primul loc în grupa de calificare și este mai aproape ca niciodată de o calificare la un turneu final.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de felul în care Edi Iordănescu a ales echipa. Patronul celor de la FCSB l-a criticat public pe selecționer pentru faptul că îi ocolește echipa atunci când face primul ’11’. Adrian Șut este unul din jucătorii pe care Becali îi vrea la națională.

Ultimul meci, însă, i-a pus capac lui Becali. În formația inițială, Florinel Coman și Darius Olaru erau dați titulari pentru duelul cu Andorra. Olaru, care este și căpitanul echipei, a fost lăsat în afara lotului. Iordănescu a luat această decizie după ce s-a consultat cu staff-ul medical.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a fost de altă părere. Acesta a confirmat faptul că Olaru nu ar fi fost accidentat, iar înlocuirea sa a fost făcută pe alte considerente. Fără Olaru în teren, tricolorii au reușit o victorie la scor în fața selecționatei Andorrei și ocupă primul loc în clasament.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ apare în fiecare luni, pe FANATIK.RO. Emisiunea este în direct, de la ora 13:15, iar apoi poate fi urmărită, în premieră, în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Becali si Iordanescu sunt la cutite

ADVERTISEMENT