Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dragomir, dat pe spate pe Hagi: „E în primii 25 de antrenori din lume!”. Ce-ar face Gică având un buget de 100 de milioane?

Dumitru Dragomir, laude în direct la FANATIK SUPERLIGA pentru Gică Hagi, pe care-l consideră în primii 25 de antrenori ai lumii.
25.04.2024 | 14:20
Dragomir dat pe spate pe Hagi E in primii 25 de antrenori din lume Cear face Gica avand un buget de 100 de milioane
Dumitru Dragomir, laude pentru Gică Hagi
ADVERTISEMENT

După două victorii entuziasmante la rând, 5-1 cu CFR Cluj și 3-1 cu Rapid, Farul a luat o opțiune serioasă pentru a ocupa un loc în clasament care să-i permită participarea într-o cupă europeană. Meritul este în primul rând al antrenorului-patron Gică Hagi, lucru remarcat și de Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir, laude pentru Gică Hagi: „E în primii 25 de antrenori ai lumii!”

Farul s-a distrat pur și simplu cu Rapidul în etapa 6 a play-off-ului din SuperLiga, lucru remarcat și de Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de fotbal. El a analizat greșelile comise de tehnicianul giuleștean Bogdan Lobonț, dar, în același timp, a scos în evidență calitățile lui Gică Hagi, omologului său de la Farul.

ADVERTISEMENT

„Ce părere ați avut când ați văzut echipa băgată în teren de Lobonț cu Farul… Cu Grigore, cu Cristea, cu Iacob la închidere, care a jucat numai fundaș central. Cu Oaidă titular… Ei trebuiau să câștige”, a început discuția moderatorul Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

„Aici nu e de acuzat, pentru că așa a crezut antrenorul. Își asumă și răspunde. Nu șapte, dar patru puteau să ia până la pauză. La un moment dat nici nu se întâlneau cu mingea. Am închis și am mutat 5 minute televizorul pe politică, mă luaseră dracii, mă luaseră nervii. Îi pasau ăștia ai lui Hagi….

ADVERTISEMENT

Când eu ți-am spus că Hagi e pe primul loc ca antrenor, el și cu Dorinel Munteanu… Ăștia fac și să paseze echipa, dar și să alerge”, a răspuns răspicat Dumitru Dragomir, dezvăluind numele principalului artizan al victoriei obținută de Farul.

„Fără să ne ferim de cuvinte, cam geniu Gicuță, nu-i așa?”, a continuat Horia Iavanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe are o puteți urmări și în premieră lunea, marțea și vinerea, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Antrenor, despre ce vorbim? Mă și mir cum nu l-a luat cineva în lume pe bani mulți. Categoric e în primii 50 de antrenori din lume. Convingerea mea e că se află în primii 25”, e verdictul fără echivoc al „Oracolului de la Bălcești”.

„Mă gândeam ce înseamnă să-i dai lui Hagi 100 de milioane de euro buget”, se întreabă retoric moderatorul, referindu-se la performanțele pe care „Regele” le-ar putea obține dacă ar avea pe mână o asemenea sumă.

ADVERTISEMENT

„Și Hagi, și Dorinel, își pun singuri presiunea pe ei. Cum au fost ca jucători, unul a  fost geniu, celălalt a bătut toate recordurile, alerga de parcă nu avea plămâni în el. Și mai trăgeau și câte un șpriț, mai pierdeau și nopți… Și au fost fotbaliști de top mondial, nu de top românesc.

Iar acum, uitați-vă la Dorinel. Am crezut că aștia ai lui plesnesc, nu duc până la final de campionat, îți spun cinstit. Mai ales că au făcut efort maximal și pe zăpadă, în atmosfera asta de iarnă a noastră. Când colo, care e echipa care aleargă cel mai mult? Galațiul și echipa lui Hagi”, și-a încheiat Dumitru Dragomir intervenția la FANATIK SUPERLIGA.

Gica Hagi in PRIMII 25 ANTRENORI DIN LUME!

ADVERTISEMENT