Sport

Dragomir i-a transmis informații de culise prietenului Gigi Becali. Care sunt cele două echipe care vor bloca FCSB la titlu în play-off

Dumitru Dragomir a sărit în ajutorul lui Gigi Becali. „Oracolul” i-a transmis informații de culise patronului de la FCSB în „războiul” pentru câștigarea titlului.
18.12.2023 | 14:46
Dragomir ia transmis informatii de culise prietenului Gigi Becali Care sunt cele doua echipe care vor bloca FCSB la titlu in playoff
Dumitru Dragomir a venit cu sfaturi pentru Gigi Becali în lupta pentru câștigarea titlului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Lupta pentru câștigarea titlului în SuperLiga devine din ce în ce mai aprigă pe măsură ce etapele se scurg. Dumitru Dragomir a numit în direct cele două echipe care vor încerca să blocheze FCSB în misiunea de a câștiga campionatul. „Oracolul” l-a sfătuit pe Gigi Becali.

Dumitru Dragomir, șocat după comunicatul lui Vassaras: „N-am întâlnit asta în decursul vieții mele”

În primă fază, Dumitru Dragomir a comentat comunicatul lui Kyros Vassaras. Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor i-a cerut scuze public CFR-ului pentru faza controversată petrecută în finalul duelului cu Sepsi, scor 1-2. Damașcan a înscris după un ofsaid la Rondon.

ADVERTISEMENT

Fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal în perioada 1996-2013, Dumitru Dragomir este șocat de ceea ce se întâmplă, mărturisind că nu a întâlnit așa ceva de-a lungul carierei. „Sunt două variante.

Ori e un tip civilizat la extremă, ori i-a dat un semnal CFR-ului. (n.r. așa de puternic?) Da. N-am întâlnit asta în decursul vieții mele. Șeful arbitrilor, comunicat la ora 8 dimineața și toate astea m-au dat pe spate”, a spus Dumitru Dragomir, la „MAX Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Dragomir i-a transmis informații de culise prietenului Gigi Becali. Care sunt cele două echipe care vor bloca FCSB la titlu în play-off

Dumitru Dragomir a dezvăluit în direct și mesajul de culise pe care i l-a oferit prietenului Gigi Becali. „Oracolul” susține că Sepsi și Oțelul Galați vor face tot posibilul să o blocheze pe FCSB în lupta pentru titlu. Condiția este ca cele două formații să se califice în play-off.

Mai mult decât atât, Mitică Dragomir nu este surprins de victoria lui Sepsi cu CFR Cluj, scor 2-1, deoarece covăsnenii au urcat pe loc de play-off, iar în următoarea fază a competiției, „Oracolul” susține că favorul va fi întors.

ADVERTISEMENT

„Mesajul meu pentru Gigi Becali a fost: dacă intră Sepsi și cu Galațiul în play-off, FCSB nu ia campionatul, Gigi nu ia campionatul. Nu vreau să dezvolt. Îți mai spun una. Dacă eu eram la CFR Cluj, îi dădeam cele trei puncte lui Sepsi pentru play-off. 

„Gândesc ca un fost conducător. Așa am gândit la Sepsi – CFR Cluj 2-1”

Le ceream șase puncte în play-off și luam campionatul. Sepsi dorea să vină în primele 6 ca să ia bani că s-ar putea să cadă mai jos de locul 6 până se termină campionatul.

ADVERTISEMENT

Își luau banii și le dădeau toate cele 6 puncte celor de la CFR Cluj. Poate s-au gândit și ei la asta, nu doar eu. Nu vreau să dezvolt, așa cred eu. Nu știu sigur, dar eu gândesc ca un fost conducător. Așa am gândit și pentru Sepsi – CFR Cluj 2-1”, au fost dezvăluirile lui Mitică Dragomir.

„MAX Profețiile lui Mitică” se văd în direct și în exclusivitate în fiecare luni, ora 13:30, în direct pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pe pagina de facebook Horia Ivanovici, miercuri, ora 10:30.

Dragomir i-a transmis informații de culise prietenului Gigi Becali. Care sunt cele două echipe din play-off care vor bloca FCSB la titlu

ADVERTISEMENT