Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dragomir îl contrează pe CTP după comentariul lui Costi Mocanu și Emil Grădinescu: “E prea grosier!”

Dumitru Dragomir face apel la mai multă pozitivitate. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a condamnat atitudinea negativistă a lui CTP după meciul României.
19.11.2023 | 16:18
Dragomir il contreaza pe CTP dupa comentariul lui Costi Mocanu si Emil Gradinescu E prea grosier
Mitica Dragomir, CONTRE DURE catre CTP dupa COMENTARIUL lui Costi Mocanu si Emil Gradinescu. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a reușit o calificare istorică la Campionatul European 2024 și a făcut fericită o țară întreagă. Mai puțin pe Cristian Tudor Popescu. Reputatul jurnalist a judecat în stilul său caracteristic performanța “tricolorilor”. Atitudinea lui CTP a fost taxată imediat de către Dumitru Dragomir.

Dragomir, săgeți către CTP

“Aș vrea să vorbesc despre cei doi comentatori. Doi comentantori de la Prima. Domne, bine se vede că au experiență mare. Sunt niște tipi, cu Emil n-am mai vorbit de vreo 10 ani. Cu Mocanu m-am întâlnit în străinătate.

ADVERTISEMENT

Sunt în admirația mea și al întregului popor. Când văd că Cristian Tudor Popescu îi critică. Băi, fratele meu, dacă și la victorie dăm cu bâta în baltă, numai de critici suntem buni în țara asta.

Persiflează ideea națională. Adică, domne, noi nu știm să ne bucurăm, nu știm să ne trăim viața. Suntem morocănoși, suntem supărați pe noi. Sunt multe lucruri, dar viața merge înainte. Trebuie să mai și zâmbești.

ADVERTISEMENT

M-a dezamăgit ce a scris, nu e flebețea mea, dar îl citesc, bineînțeles. Domne, nu mai știm să ne bucurăm de nimic. Care o fi bucuria în sport? Când câștigi. Că joci bine, că joci rău. Dacă joci rău și câștigi înseamnă că ai antrenor deștept și știe să facă tactica la echipă și te-a ajutat Dumnezeu cu un pic de noroc”, a declarat Dumitru Dragomir.

Iordănescu, un antrenor norocos

Edi Iordănescu este un antrenor fericit. România nu a pierdut niciun duel în această campanie și a avut parte de un joc al rezultatelor favorabil. Cu doar un meci rămas de jucat, “tricolorii” ocupă prima poziție în clasament și așteaptă duelul pentru supremație contra Elveției.

ADVERTISEMENT

“Păi norocul face parte din viață. Dacă nu ai și puțin bulan ca fotbalist nu poți. Nu aș vrea să vorbesc, dar e prea grosier. Eu nu scot în evidență faptul că acest Cristian Tudor Popescu nu este un tip citit. Are atâta răutate și uneori spune multe tâmpenii.

Chiar dacă poate tu ești mai deștept decât poporul, poate poporul simte altceva. Să simtă să se distreze, să simtă puțină bucurie. Nu neapărat numai tristețe și tristețe că nu merge nimic în țara asta. Da, sunt lucruri care nu merg și le critici. Dar mai dai și drumul la adevăr când sunt lucruri frumoase.

ADVERTISEMENT

Tu crezi că îl iubesc pe Burleanu? Nu, dar merită felicitat pentru calificare, ce să ne mai dăm după cireșe. Eu nu am câștigat educația și inteligența, educația poate. Nu l-am criticat că nu este un tip citit, problema este că este căsătorit cu tristețea”, a completat Dumitru Dragomir.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este disponibilă în transmisie directă și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită în premieră, în aceeași zi, începând cu ora 17:30, atât pe canalul de YouTube Fanatik, cât și pe pagina de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dragomir il critica pe CTP

ADVERTISEMENT