Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, reacție incredibilă după calificarea României la Euro 2024: “Nu vă supărați, dar…”

Gigi Becali a reacționat în stilul caracteristic după calificarea României la Euro 2024. Cum a comentat patronul de la FCSB revenirea „tricolorilor” în elita fotbalului continental.
20.11.2023 | 00:16
Gigi Becali reactie incredibila dupa calificarea Romaniei la Euro 2024 Nu va suparati dar
Gigi Becali, reacție incredibilă după calificarea României la Euro 2024: “Nu vă supărați, dar…” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a oferit o reacție în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA după calificarea României la Campionatul European din Germania. Patronul liderului din SuperLiga și-a menținut o părere mai veche despre prima reprezentativă.

Cum a reacționat Gigi Becali după calificarea României la Euro 2024: „Nu mă interesează”

România s-a calificat la turneul final în ciuda numeroaselor critci pe care naționala de fotbal le-a primit în această campanie. Unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai selecționatei lui Edi Iordănescu a fost nimeni altul decât Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Deși a susținut că s-a împăcat cu selecționerul înaintea ultimei acțiuni a naționalei din preliminarii, patronul celor de la FCSB s-a arătat indiferent la performanța pe care „tricolorii” au obținut-o la Felcsut.

„L-am sunat acum pe Gigi Becali și nu a vrut să intre. Ne-a spus așa: ‘Nu vă supărați. Spuneți-i lui Horia să nu se supere. Nu am ce să vorbesc. Nu mă interesează echipa națională de fotbal a României’”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred că nu îl interesează pe domnul Becali”, a reacționat Robert Niță. „Eu cred că o să îl intereseze, că o să vrea să aibă mulți jucători acolo (n.r. – la Euro 2024)”, și-a exprimat punctul de vedere și Adi Ilie.

„Exact. Asta e o mare gură de oxigen. Valoarea jucătorilor români va crește, cluburile au interes să își promoveze mai bine jucătorii ca să ajungă la națională. Jucătorilor selecționați le va crește automat cota”, a adăugat Niță.

ADVERTISEMENT

„Transmite-i și tu Horia, ‘Mulțumim că ne-ai dat antrenorul echipei naționale’”

Ultima echipă de club pe care Edi Iordănescu a antrenat-o înainte să devină selecționer a fost FCSB. „Transmite-i și tu Horia, ‘Mulțumim că ne-ai dat antrenorul echipei naționale și că ne-a calificat’. În ultimii doi ani îi mulțumește și CFR și Farul”, s-a amuzat Vivi Răchită.

„Dacă e cineva care chiar nu se bucură de calificare e Gigi”, a continuat Ivanovici. „Eu cred că se bucură, că se gândește la bani”, l-a contrazis Robert Niță.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali e un om de un orgoliu… Omul a spus clar ‘Nu mă interesează echipa națională, nu am ce să vă spun, nu mă interesează naționala României!’”, a conchis Horia Ivanovici.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Becali, REACTIE INCREDIBILA dupa CALIFICAREA Romaniei la EURO 2024

ADVERTISEMENT