Sport

Dragomir povestește în lacrimi durerea vieții lui. Nu s-a dus de Paște la biserică: „De ce Dumnezeu nu m-a luat pe mine că sunt păcătos?” Video exclusiv

Dumitru Dragomir a povestit cu ochii în lacrimi durerea vieţii lui: pierderea fiului de 18 ani. Fostul şef al Ligii Profesioniste susţine că de atunci trece rar pe la biserică.
17.04.2023 | 23:40
Dragomir povesteste in lacrimi durerea vietii lui Nu sa dus de Paste la biserica De ce Dumnezeu nu ma luat pe mine ca sunt pacatos Video exclusiv
Dragomir povestește în lacrimi durerea vieții lui. Nu s-a dus de Paște la biserică „De ce Dumnezeu nu m-a luat pe mine că sunt păcătos” Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir este unul dintre cei mai importanţi oameni de fotbal din România şi un prosper om de afaceri. Chiar dacă a avut succes pe toate planurile, fostul şef al Ligii Profesioniste a avut parte şi de traume, peste care a trebuit să treacă.

Dragomir povestește în lacrimi durerea vieții lui: “De ce mi-a luat mie Dumnezeu băiatul de 18 ani nevinovat şi nu m-a luat pe mine că sunt păcătos?”

Poate cea mai grea dintre ele a fost pierderea fiului în vârstă de 18 ani. Cu ochii în lacrimi, Dumitru Dragomir a povestit la emisiunea “Profeţiile lui Mitică” faptul că nu înţelege nici în ziua de azi cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie:

ADVERTISEMENT

“Nu prea mă duc la slujbă, îmi pare rău. Nu aş vrea să dezvolt prea mult. Dar de ce mi-a luat mie Dumnezeu băiatul de 18 ani nevinovat şi nu m-a luat pe mine că sunt păcătos? 

Mă duc la el la cimitir. Îl am în casă în poză. Vorbesc cu el în fiecare zi. O să ziceţi că am înnebunit. Asta e. Dar, speram să pot înţelege. Nu pot să spun că nu există Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

“Nu a fost bolnav niciodată în viaţa lui, era controlat, că era jucător de lot, la echipa naţională”

Că dacă există, după aceea când mergem pe partea cealaltă ne ia la întrebări. Nu pot să spun că nu îmi fac cruce. Am studiat atât de mult şi problemele astea.

Asta cu băiatul, nu pot să o înţeleg. Dacă nu a fost bolnav niciodată în viaţa lui, era controlat, că era jucător de lot, la echipa naţională. Juca de la 17 ani titular, atunci, când era fotbal.

ADVERTISEMENT

Şi să moară când i-a venit să vomite noaptea în somn şi să moară asfixiat. Şi atunci cum pot să mai fiu eu un luptător? Nu mai pot. 

Numai anul ăsta nu am fost la Înviere. Anul ăsta nu m-am dus că nici nu am o biserică aproape de mine. Trebuie să merg un kilometru şi ceva”, a spus, cu lacrimi în ochi, Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.