Sport

Profeția lui Dragomir despre duelul dintre Gică Hagi și Gigi Becali în FCSB – Farul. „O să vedeți că o să câștige ambele meciuri!” Video exclusiv

Dumitru Dragomir le vede favorite la titlu pe Farul şi CFR Cluj. Fostul şef al Ligii Profesioniste vede fotbal cu toate armele pe masă la FCSB - Farul, excluzând egalurile.
16.04.2023 | 08:48
Profetia lui Dragomir despre duelul dintre Gica Hagi si Gigi Becali in FCSB  Farul O sa vedeti ca o sa castige ambele meciuri Video exclusiv
Profeția lui Dragomir despre duelul dintre Gică Hagi și Gigi Becali în FCSB - Farul. „O să vedeți că o să câștige ambele meciuri!” Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul are un avans de patru puncte în faţa CFR-ului şi cinci faţă de FCSB în lupta pentru titlu. Echipa lui Gică Hagi este favorită la campionat, dar totul se poate răsturna în următoarele două etape când joacă împotriva urmăritoarelor.

Profeția lui Dragomir despre duelul dintre Gică Hagi și Gigi Becali în FCSB – Farul: “La Hagi îi omoară. Atât cu gura, cât şi cu presiunea valorică”

Dumitru Dragomir prevede un duel cu toate armele pe masă la FCSB – Farul şi a dezvăluit la “Profeţiile lui Mitică” faptul că cele două rivale vor juca la victorie, excluzând rezultatele de egalitate în meciurile directe:

ADVERTISEMENT

“Presiunea pe care o pune Gică Hagi de la copii şi juniori îi ajută când ajung seniori. La Hagi îi omoară. Atât cu gura, cât şi cu presiunea valorică. Hagi este antrenor, manager, cum îi place lui.

L-am studiat de când s-a apucat de antrenorat. A avut ghinion cu naţionala atunci. L-a dat înapoi 10 ani de zile chestia aia (n.r. barajul pierdut cu Slovenia). A avut şi ghinion că zăpada s-a aşternut 15 centimetri pe Ghencea. A avut şi ghinion.

ADVERTISEMENT

“Eu zic că o să câştige Gigi Becali ambele meciuri sau Farul amândouă. Nu meciuri nule”

Luând jucători de valoare poate să îl bată Gigi pe Hagi. FCSB are cel mai bun lot din ţară. Eu zic că o să câştige Gigi Becali ambele meciuri sau Farul amândouă. Nu meciuri nule. Eu zic că Dan Petrescu iese sau Hagi. Aşa cred.

Mă bazez pe profesionalismul lor. Dar, la norocul pe care îl are Gigi Becali, ar putea să se accidenteze doi-trei de la Farul şi CFR Cluj şi să ia campionatul. În prima repriză FCSB a fost ştearsă, fără orizont.

ADVERTISEMENT

“A jucat magnific Florinel Coman”

În a doua repriză au început să joace cu fundaşii laterali. Sorescu a centrat două mingi de gol, celălalt (n.r. Radunovic) două mingi de gol. I-au făcut zob pe ăştia. Au fost minute în care Dan Petrescu a procedat foarte bine, întărind defensiva.

A jucat magnific Florinel Coman. Tot Gigi Becali a avut dreptate. Când ăsta nu stătea în picioare după accidentare, l-a forţat un pic, presa l-a luat în primire. Şi uite acum. E din nou cel mai bun de la FCSB”, a spus Dragomir la “Profeţiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.


  • 2,67 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT