Sport

Dragomir vrea să fie patron de ziar de sport și le-a făcut ofertă în direct lui Tolontan și Ioanițoaia: “Mi-e frică să nu mă trădeze din nou”

Dumitru Dragomir a vorbit la ”Maxprofețiile lui Mitică” despre posibilitatea de a crea un ziar de sport alături de Cătălin Tolontan și Ovidiu Ioanițoaia.
14.11.2023 | 19:20
Dragomir vrea sa fie patron de ziar de sport si lea facut oferta in direct lui Tolontan si Ioanitoaia Mie frica sa nu ma tradeze din nou
Dumitru Dragomir a vorbit la ”Maxprofețiile lui Mitică” despre posibilitatea de a crea un ziar de sport alături de Cătălin Tolontan și Ovidiu Ioanițoaia. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ringier a decis să închidă ediția de print a Gazetei Sporturilor începând cu data de 1 noiembrie 2023, astfel că în acest moment în România nu mai există niciun ziar de sport care să apară la chioșc.

Tolontan și Ioanițoaia, ofertați de Dumitru Dragomir pentru a reface un ziar de sport

În emisiunea ”Maxprofețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a mărturisit că se gândește să refacă Sportul Românesc, ziarul de sport pe care l-a deținut în trecut, și chiar ar vrea să-i aducă din nou alături de el pe Cătălin Tolontan și Ovidiu Ioanițoaia.

ADVERTISEMENT

”Am un ziar mai puțin de citit că s-a închis Gazeta. Ar trebui să fie un ziar de sport în România. Să mă consult cu fiul meu, poate… Aș face din nou ziar de sport, dar îmi e frică de faptul că mă trădează iar ăștia că i-aș lua eu la mine.

Iar pleacă și mă lasă cu buza umflată, că eu sunt în stare să fac iar un ziar trăsnet. Eu îmi fac ziarul pe care l-am mai avut, Sportul Românesc. Să vedem, să vedem și ei ce gânduri au.

ADVERTISEMENT

Printul va prinde iar. În Italia toți sunt cu ziarele în mână. Online-ul este în floare, dar degeaba. Online-ul o s-o lase moale, o să vedeți. Să vedem ce gânduri au ei, să mă interesez”, a declarat Dragomir, la ”Maxprofețiile lui Mitică”.

Cum a ajuns Dragomir să-l angajeze pe Tolontan

Într-o ediție precedentă a emisiunii ”Maxprofețiile lui Mitică”, fostul președinte de la LPF a povestit cum a ajuns să-l angajeze pe Cătălin Tolontan la ziarul Sportul Românesc și l-a lăudat pe jurnalist.

ADVERTISEMENT

”M-am întâlnit cu tatăl lui Tolontan, care mă cunoștea. Era adjunctul graniței la Otopeni. Colonelul Tolontan, un băiat admirabil, de o cinste ireproșabilă. Noi eram cu business-ul, cu astea. El mai închidea ochii, pentru că avea ordin să închidă ochii.

Mi se pare că atunci îl scosese la pensie, în 92-93, cam așa ceva. Fusese un om greu. Mă întâlnesc cu el și îmi spune ‘Băi, domnu’ Dragomir, sunt foarte supărat că pe fiul meu l-au dat afară ăștia ai lui Știreanu de la ziarul Ziua. N-are serviciu, are probleme la facultate, nu vrei să îl angajezi tu? Te rog eu, dă-i o mână de ajutor și dacă nu ești mulțumit de el om vedea noi, găsim altceva’.

ADVERTISEMENT

Eu îi zic ‘Spune-i să vină mâine la mine’. Cum l-au angajat, s-a distins imediat față de ceilalți, să știi. Talent de lider și de revoluționar. Nu puteai să îl calci pe bombeuri ca pe alții. Cu Ioanițoaia mai făceai o combinație, mai o glumă. Cu Tolontan, nu. În primul rând, Tolontan nu zâmbea, dar m-a respectat pe mine să știi”, a spus Dragomir.

”Maxprofețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 10:30, LIVE doar pe www.fanatik.ro. Emisiunea, alături de cele mai tari momente, pot fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Dragomir vrea ziar de sport cu Tolontan și Ioanițoaia

ADVERTISEMENT