Sport

Dragoș Bon, mulțumit după CS Mioveni – U Craiova 0-1: „Nu a fost un joc spectaculos, dar victoria era tot ce conta!”

Dragoș Bon a fost mulțumit la finalul meciului câștigat de Universitatea Craiova împotriva lui CS Mioveni, scor 1-0.
12.12.2022 | 22:50
Dragos Bon multumit dupa CS Mioveni  U Craiova 01 Nu a fost un joc spectaculos dar victoria era tot ce conta
Dragoș Bon, nervos după CS Mioveni - U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor și-e felicitat jucătorii pentru victorie și le-a amintit suporterilor că fotbaliștii nu trec printr-un moment bun, mai ales după demisia lui Mirel Rădoi.

Dragoș Bon, mulțumit după CS Mioveni – U Craiova

Dragoș Bon a fost mulțumit la finalul meciului câștigat de Universitatea Craiova în deplasarea cu CS Mioveni, fiind încântat de efortul pe care l-au depus elevii săi:

ADVERTISEMENT

„Sunt bucuros pentru că am reușit să câștigăm meciul ăsta, puncte se câștigă și cu meciuri de acest gen. Nu a fost ușor pentru noi, au fost probleme mentale la noi.

Cred că e o teamă de rezultat, cred că ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni i-a coborât mult mental. Nu e simplu când trebuie să treci prin momente din astea, ținând cont și de despărțirea de antrenor. Îi felicit pentru ce au făcut!”.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost un joc spectaculos!”

„Nu a fost un joc spectaculos, nu a fost un joc care să arate că echipa poate să defileze. Dar noi trebuie să adunăm puncte și avem timpul necesar să punem lucrurile la punct până în ianuarie.

Fotbalul e un joc de contact, le lipsesc jocurile, a fost o pauză mare cu Campionatul Mondial, dar vreau să îi felicit pentru că au dat totul până la ultima picătură.

ADVERTISEMENT

Noi pregătim jocul cu Chindia, după care conducerea administrativă va face un plan, un proiect și va lua cele mai bune decizii pentru noi și suporteri”, a continuat Dragoș Bon.

„Cele trei puncte au fost cele mai importante pentru noi în seara asta, chiar dacă acest lucru i-a deranjat pe suporteri!”, a mai spus antrenorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Unicul gol al meciului a fost marcat de către George Cîmpanu în minutul 41 după o pasă primită de la Rivaldinho.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,78 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: