Sport

CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1, în etapa 20 din SuperLiga. Oltenii câștigă chinuit, dar urcă pe locul 4. Cum arată clasamentul

Universitatea Craiova a câștigat greu în deplasare cu „lanterna” CS Mioveni, scor 1-0, dar a reușit să se apropie de podium, egalând-o la puncte pe FCSB.
12.12.2022 | 22:25
CS Mioveni  Universitatea Craiova 01 in etapa 20 din SuperLiga Oltenii castiga chinuit dar urca pe locul 4 Cum arata clasamentul
Universitatea Craiova s-a impus greu pe terenul „lanternei roșii” CS Mioveni, în etapa 20 din SuperLiga. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
12-12-2022
20:27

Cum arată clasamentul din SuperLiga după CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1

După o serie de cinci partide consecutive fără victorie în toate competițiile, care a dus și la demisia antrenorului Mirel Rădoi, Universitatea Craiova a simțit din nou gustul succesului sub comanda interimarului Dragoș Bon. Oltenii s-au impus greu pe terenul „lanternei” CS Mioveni și au urcat până pe poziția a patra în clasament, la egalitate de puncte cu FCSB, ocupanta locului 3.

Chiar dacă a reușit să-și treacă în cont cele trei puncte, formația din Bănie nu trebuie să fie mulțumită, pentru că jocul practicat a fost unul pe alocuri execrabil, departe de ceea ce ar trebui să arate o echipă cu pretenții. În ultimele 20 de minute nu a existat pe teren și doar imprecizia gazdelor în fața porții a făcut ca soarta partidei să fie decisă de golul lui Cîmpanu din minutul 41.

superliga
Clasament SuperLiga
12-12-2022
18:31

CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1 (Cîmpanu 41)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Fluier final. Oaspeții câștigă greu, după ce au tremurat serios în ultima parte a meciului.

Min. 79: Centarre de pe partea dreaptă în careul craiovean, Krasniqi reia cu capul din 6 metri, mingea șterge bara și iese în aut de poartă.

Min. 73: Contraatac rapid al gazdelor, Oancea reia din careu periculos, însă Screciu intervine salvator și respinge din fața porții. Faza continuă cu cei de la Mioveni în atac, mingea ajunge la Panait, dar șutul acestuia din afara careului este reținut de Lazar.

Min. 70: Markovic „păcălește” trei fundași ai gazdelor, rămâne singur în colțul careului de 6 metri, dar șutează în transversală.

Min. 41: GOOOL Universitatea Craiova! Cîmpanu deschide scorul cu un șut superb, din marginea careului mare.

Min. 36: Alexandru Crețu scapă singur spre poarta gazdelor, dar șutează pe lângă bară din marginea careului.

Min. 32: Andrei Ivan scapă în careu pe partea stângă, întoarce un adversar, șutează de la 7-8 metri, dar portarul gazdelor respinge cu piciorul.

Min. 25: Șutul lui Oancea de la peste 20 de metri trece peste poarta lui Lazar.

Min. 6: Crețu pătrunde în careu pe partea dreaptă, șutează îm forță la colțul lung, dar mingea trece pe lângă bară.

Min. 1: A început partida.

12-12-2022
17:09

Echipele de start în CS Mioveni - Universitatea Craiova

  • CS Mioveni: Croitoru – Balaur, Ene, Garutti – Oancea, Rădescu, Panait, Toma, Trif – Carnat, Antal. Rezerve: Sima, Scarlatache, Lixandru, Pop, Coșereanu, Burnea, Kabanaga, Krasniqi, Gutea. Antrenor: Marius Stoica
  • Universitatea Craiova: Lazar – Căpățînă, Screciu, Mitrea, Vătăjelu – Crețu, Mateiu – Cîmpanu, Rivaldinho, Ivan – Markovic. Rezerve: Popescu, Găman, Raul Silva, Benga, Sala, Hanca, Danciu, Florescu, Melniciuc. Antrenor: Dragoș Bon

Meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova are loc luni, 12 decembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 20-a din SuperLiga, rundă care se va încheia miercuri, cu partida Rapid – Petrolul. Argeșenii sunt „lanterna roșie” și par a fi iremediabil condamnați la retrogradare, având numai 8 puncte. Universitatea Craiova, care s-a despărțit de antrenorul Mirel Rădoi, vine după două șocuri: înfrângere în derby cu FC U Craiova 1948 și eliminarea din Cupa României, după 1-2 la Pitești.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova, în etapa 20 din SuperLiga

Confruntarea CS Mioveni – Universitatea Craiova se desfășoară luni, 12 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Orășenesc” din localitatea argeșeană, în etapa a 20-a din SuperLiga. CS Mioveni are o singură victorie și cinci egaluri în 19 etape, dar a reușit calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova vine la Mioveni sub comanda interimarului Dragoș Bon cu intenția fermă de a obține cele trei puncte. Oltenii nu au mai câștigat de trei runde, au 32 de puncte și sunt pe locul 5, cu trei mai mult decât prima echipă de sub linia de play-off, Sepsi Sf. Gheorghe. Nu sunt așteptați prea mulți spectatori la meci, puținii fani ai Miovenilor fiind deja resemnați, iar cei ai „juveților” sunt supărați pe echipă și un număr redus va fi prezent la meci.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – Universitatea Craiova

Partida CS Mioveni – Universitatea Craiova se joacă luni, 12 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Orășenesc” din Mioveni, în etapa a 20-a din SuperLiga și este transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni luni, 12 decembrie, este o vreme plăcută, cu cer senin și fără niciun pericol de precipitații, ceea ce este bine știind starea precară a gazonului stadionului din Mioveni. Temperatura maximă a zilei este de 6 grade, dar la ora partidei vor fi în jur de 2-3 grade. Arbitrul acestui meci este Adrian Cojocaru din Galați.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CS Mioveni – Universitatea Craiova

CS Mioveni este cu spatele la zid. Fiecare etapă care trece strânge și mai mult lațul în jurul gâtului echipei argeșene și ar fi nevoie de o adevărată minune ca aceasta să se mai poată ridica la suprafață. Antrenorul Marius Ene nu îi va avea pe atacanții Alexandru Buziuc și Ștefan Blănaru, ambii accidentați, cu șanse mici de a mai reveni până la finalul acestui an.

ADVERTISEMENT

La Universitatea Craiova, care foarte probabil va începe negocierile pentru noul antrenor abia după ce se va pune punct SuperLigii în acest an, interimarul Dragoș Bon nu îi are la dispoziție pe fundașul Martic și pe vârful Koljic. La fel, va lipsi până la finalul anului și portarul Arlauskis.

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – Universitatea Craiova

Era absolut firesc să vedem echipa craioveană, în ciuda ultimelor două rezultate negative din campionat și din Cupa României, în postura favoritei să ia cele trei puncte în acest meci. Cota oltenilor este chiar foarte bună, 1,65 față de un spectaculos 6,50 primit de „lanterna roșie”. Șansă dublă „1X” are cotă de 2,35, iar un gol al gazdelor ajunge la cota 1,90.

ADVERTISEMENT

Din 2013 și până acum au avut loc cinci partide între cele două echipe și în dreptul formației argeșene trebuie trecut un mare zero, toate cele cinci partide fiind câștigate de Universitatea Craiova, fie că au fost în Bănie sau la Mioveni. Pe terenul argeșenilor au fost două jocuri, 0-3 și 0-1, deci fără gol marcat de galben-verzi.

ADVERTISEMENT