Sport

Dragoș Bon, despre CS Mioveni – Universitatea Craiova, primul meci după plecarea lui Rădoi: „Ce s-a întâmplat în ultima perioadă ne-a întristat pe toți”. Video

Dragoș Bon vrea să schimbe fața Universității Craiova și să câștige cele trei puncte puse în joc din partida cu CS Mioveni.
11.12.2022 | 12:55
Dragos Bon despre CS Mioveni  Universitatea Craiova primul meci dupa plecarea lui Radoi Ce sa intamplat in ultima perioada nea intristat pe toti Video
Dragoș Bon le promite suporterilor că jucătorii vor face tot ce le stă în putință pentru a obține victoria. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Partida CS Mioveni – Universitatea Craiova este programată luni, de la ora 20:30, pe stadionul Orășenesc. Oltenii au trei meciuri consecutive fără victorie în SuperLigă, însă Dragoș Bon a declarat că atât el cât și jucătorii formației din Bănie vor face tot ce le stă în putință pentru a câștiga.

Dragoș Bon, înainte de CS Mioveni – Universitatea Craiova: „Următorul joc te poate reabilita și poate să îți aducă entuziasmul de care ai nevoie pe viitor”

Mirel Rădoi a plecat de pe banca „alb-albaștrilor” după eliminarea din Cupa României Betano, iar Mihai Rotaru a decis ca Dragoș Bon să conducă echipa în următoarele confruntări din 2022. Finanțatorul formației din Bănie a declarat că se așteaptă ca oltenii să câștige șase puncte din meciurile cu CS Mioveni și Chindia.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bon a declarat că ultimele rezultatele obținute au afectat moralul jucătorilor și se așteaptă la o partidă dificilă cu CS Mioveni. Antrenorul intermediar speră câștige în fața argeșenilor și să îi mulțumească pe suporterii olteni, care sunt dezamăgiți de ultimele rezultate ale „juveților”.

„Este clar că ne așteaptă un joc dificil, pentru că situația mentală și ultimele rezultate ale echipei ne fac să ne așteptăm la o partidă dificilă. Ceea ce pot să vă spun este că atât eu, cât și băieți vom face tot ce depinde de noi omenește, pentru a reuși să luăm cele trei puncte și să ne reabilităm în fața suporterilor.

ADVERTISEMENT

Și ei (n.r. suporterii Universității Craiova) trec printr-un moment la fel de greu ca și noi, pentru că știm foarte bine cât sunt de pătimași, iar ce s-a întâmplat în ultima perioadă ne-a întristat pe toți. Vom face tot ce depinde de noi să reușim să aducem cele trei puncte și să fie un nou punct de plecare”, a declarat Dragoș Bon.

„Așa este la fotbal, următorul joc te poate reabilita și poate să îți aducă entuziasmul de care ai nevoie pe viitor”

Dragoș Bon a declarat că o victorie cu CS Mioveni ar putea să schimbe atmosfera din vestiarul „alb-albaștrilor”. Antrenorul Universității Craiova speră ca Ștefan Baiaram să fie recuperat complet, pentru confruntarea cu ultima clasată din SuperLigă.

ADVERTISEMENT

„Așa este la fotbal, următorul joc te poate reabilita și poate să îți aducă entuziasmul de care ai nevoie pe viitor. Avem unele probleme, pentru că nu ne putem baza încă pe Elvir Koljic, Martic încă se resimte după accidentarea suferită, dar sperăm ca Baiaram să fie recuperat până la ora partidei”, a spus Dragoș Bon.

Dragoș Bon conduce antrenamentele Universității Craiova de patru zile, iar acesta le-a transmis jucătorilor așteptările sale. Antrenorul „alb-albaștrilor” a analizat ultimele evoluții ale celor de la CS Mioveni, care sunt fără victorie de 10 etape în SuperLigă.

ADVERTISEMENT

„Încercăm să reglăm anumite lucruri din punct de vedere tehnico-tactic, lucruri pe care eu mi le doresc. Le-am discutat din prima zi cu băieții, muncim foarte mult din punctul acesta de vedere. Încercăm să ne analizăm atât pe noi, cât și pe adversar și sperăm să arătăm destul de bine cu Mioveni.

Nu au o poziție foarte bună în clasament, așa cum toată lumea o știe. Când a venit domnul Stoica au avut ceva rezultate pozitive. Sunt o echipă cu experiență și talie, care practică un joc defensiv destul de aglomerat, trebuie să avem foarte mare grijă la prevenție, contraatac și să avem răbdare”, a declarat Dragoș Bon.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,62 este cota pentru „2 solist” la meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: