Sport

Dragoş Iancu, reacţie de mare caracter după suspendarea record a lui Ţicu: “I-au dat prea mult!”. Exclusiv

Dragoş Iancu a vorbit pentru FANATIK după ce a aflat suspendarea record primită de Vali Ţicu pentru intrarea criminală. Mijlocaşul lui Hermannstadt a avut o reacţie de mare caracter.
18.10.2023 | 16:01
Dragos Iancu reactie de mare caracter dupa suspendarea record a lui Ticu Iau dat prea mult Exclusiv
Dragoş Iancu, reacţie de mare caracter după suspendarea record a lui Ţicu: "I-au dat prea mult!".
ADVERTISEMENT

Valentin Ţicu a primit o suspendare record de 16 etape şi o amendă de 10.000 de lei pentru faultul comis asupra lui Dragoş Iancu, din meciul Petrolul – Hermannstadt, în etapa a 10-a din SuperLigă.

Dragoş Iancu, reacţie de mare caracter după suspendarea record a lui Ţicu: “I-au dat prea mult!”

Deşi a suferit o fractură deschisă de peroneu, Dragoş Iancu a declarat pentru FANATIK că este o suspendare prea dură pentru Valentin Ţicu, cu care vorbeşte o dată la două-trei zile:

ADVERTISEMENT

“Nu aş vrea să comentez pe marginea subiectului, dar cred că i-au dat cam mult. Poate că este puţin cam dură sancţiunea, prea mult zic eu. Vorbesc cu Ţicu, o dată la două-trei zile.

Probabil comisia vrea să descurajeze astfel de intrări, m-am gândit și la asta, să se evite intrările violente și accidentările grave.

ADVERTISEMENT

Sunt din ce în ce mai bine. Am început să pun şi piciorul jos, nu cu toată greutatea, cu cârje. Aştept să se ducă şi scoarţa de la rană ca să pot intra în apă, să fac exerciţii de mobilitate şi mersul. 

“Obiectivul este să pot să intru pe teren din prima etapă de anul viitor”

Sper să încep să merg normal cât mai curând. Simt că a trecut perioada mai dificilă. Statul ăla în casă, o să stau fără fotbal o perioadă, dar va trece şi asta. Doctorii mi-au spus că în ianuarie o fiu bine.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să plec cu echipa în cantonament atunci. Chiar şi înainte ar trebui să fiu bine, la 100%. Obiectivul este să pot să intru pe teren din prima etapă de anul viitor”, a spus Dragoş Iancu pentru FANATIK.

Face recuperarea la FCSB: “Este un băiat de nota 10”

Dragoş Iancu face recuperarea în baza de pregătire de la FCSB sub îndrumarea lui Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul roş-albaştrilor, extrem de apreciat în România în acest domeniu:

ADVERTISEMENT

„Sunt la FCSB la bază și fac recupererarea cu Ovidiu Kurti. Merge din ce în ce mai bine. Majoritatea jucătorilor cu accidentări grave fac recuperarea la el. Am mare încredere în el și e un băiat de nota zece” , a povestit Iancu pentru FANATIK.

Fotbalistul celor de la Hermannstadt a declarat că l-a iertat pe Valentin Ţicu, fiind convins că accidentarea nu a fost voluntară şi a fost vorba de un accident:

“L-am iertat. Știu că nu a fost nimic voluntar, să vrea să mă lovească… A vrut să-mi pună un blocaj la minge, cu piciorul de sus, cu stângul, și cu dreptul m-a prins pe pământ. Sincer, l-am iertat. Sunt un om credincios, cred mult în Dumnezeu”, a spus Iancu pentru publicaţia noastră.

ADVERTISEMENT