Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum se va recupera Dragoș Iancu la FCSB. „Sunt convins că sunt pe mâini bune”

Dragoș Iancu se va recupera la FCSB, după ce a fost operat pentru fractură deschisă de peroneu. Fotbalistul lui Hermannstadt a venit cu detalii la FANATIK SUPERLIGA.
30.09.2023 | 12:57
Cum se va recupera Dragos Iancu la FCSB Sunt convins ca sunt pe maini bune
Dragoș Iancu se va recupera după accidentarea teribilă alături de kinetoterapeutul de la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dragoș Iancu a suferit o accidentare horror în prima repriză a meciului Petrolul Ploiești – Hermannstadt, scor 0-0 în etapa cu numărul 10 din SuperLiga. Tânărul fotbalist a suferit o fractură deschisă de peroneu și a fost operat, după o intrare a lui Valentin Țicu. Dragoș Iancu va efectua recuperarea alături de Ovidiu Kurti.

Cum se va recupera Dragoș Iancu la FCSB. „Sunt convins că sunt pe mâini bune”

Dragoș Iancu a împlinit vineri, 29 septembrie 2023, vârsta de 21 de ani. Direct de pe patul de spital, mijlocașul a intervenit telefonic la ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit că și-a propus ca în iarnă să fie alături de echipă în cantonament.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul fotbalist de la Gaz Metan Mediaș a explicat cum se va recupera alături de Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul celor de la FCSB, extrem de apreciat în lumea fotbalului din România.

„Din ce am înțeles, o să merg la Ovidiu Kurti, la FCSB. Am înțeles că e foarte bun, sunt convins că sunt pe mâini bune. Am auzit de el înainte, nu îl știu personal. Le mulțumesc tuturor, nu mă așteptam”, a declarat Dragoș Iancu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dragoș Iancu, gest extraordinar: „Acei bani nu mă ajutau să mă recuperez mai repede”

Horia Ivanovici a dezvăluit în direct la FANATIK SUPERLIGA gestul extraordinar al lui Dragoș Iancu. Tânărul fotbalist a refuzat o sumă de bani din Anglia, care ar fi putut să-l ajute la recuperare.

„Ne-a sunat un domn din Anglia, noi nici nu îl cunoaștem, care a zis că vrea să îți trimită bani mulți, să te ajute și tu ai spus: ‘Nu, mulțumesc, îmi plătește Hermannstadt’. De ce ai refuzat banii?”, a fost întrebarea lui Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă acei bani mă ajutau să mă recuperez mai repede. Clubul e alături de mine, ei au spus că-mi plătesc operația și recuperarea. În rest, n-am nevoie de altceva. Nu mă încălzesc banii, doar să-mi revin cât mai repede, asta am în cap”, au fost cuvintele lui Dragoș Iancu.

Valentin Țicu l-a prins cu piciorul în pământ pe Dragoș Iancu în startul partidei dintre Petrolul și Hermannstadt. Iancu a suferit o fractură deschisă de peroneu și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Ploiești.

ADVERTISEMENT

Ulterior, tânărul sportiv a fost trimis la Spitalul „Monza” din București, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. George Merloi, fotbalistul lui FC Voluntari accidentat grav, efectuează recuperarea, de asemenea, cu Ovidiu Kurti, de la FCSB.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, se vede LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30 pe www.fanatik.ro și în premieră pe canalul de Youtube FANATIK și pe pagina de facebook Horia Ivanovici, ora 17:30.

Dragoș Iancu, detalii despre recuperarea la FCSB

ADVERTISEMENT