Sport

Dragoș Iancu, veste excelentă! A fost externat din spital: „Statul în pat e cel mai greu”

Dragoș Iancu a fost externat din spital, după ce a suferit o intervenție chirurgicală. Fotbalistul lui Hermannstadt s-a accidentat grav în Petrolul - Hermannstadt 0-0.
30.09.2023 | 15:25
Dragos Iancu veste excelenta A fost externat din spital Statul in pat e cel mai greu
Dragoș Iancu a anunțat când va fi externat din spital. Foto: facebook Hermannstadt.
ADVERTISEMENT

Dragoș Iancu a suferit o accidentare groaznică în startul meciului dintre Petrolul și Hermannstadt, scor 0-0 în etapa a 10-a din SuperLiga. În urma unei intrări a lui Valentin Țicu, fotbalistul care a împlinit recent vârsta de 21 de ani a suferit o fractură de peroneu, maleolă și ligamentele gleznei.

Dragoș Iancu, veste excelentă! A fost externat din spital: „Statul în pat cred că a fost cel mai greu”

Dragoș Iancu a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Ploiești, după care a fost supus unei intervenții chirurgicale la un spital din București. Operația a durat peste patru ore. Fotbalistul lui Hermannstadt a spus că se simte bine și a fost externat din spital în cursul zilei de sâmbătă, 30 septembrie.

ADVERTISEMENT

“Sunt bine şi sunt fericit că am scăpat de spital. Statul în pat cred că a fost cel mai greu. Acum sunt bucuros. O să mai stau în Bucureşti până luni, trebuie să vin să mă mai vadă domnul doctor şi sper, dacă totul e bine, să plec spre Cluj.

Toată lumea mi-a fost alături şi vreau să îi mulţumesc domnului doctor Dinu. S-a ocupat foarte mult de mine. Duminică seară era acasă cu familia şi a venit să mă vadă.

ADVERTISEMENT

M-a şi încurajat mult şi m-am mai liniştit după ce am vorbit cu el. El mi-a spus că, dacă totul merge bine, în trei luni şi jumătate sunt pe teren”, a declarat Dragoș Iancu, potrivit as.ro.

Dragoș Iancu, anunț despre recuperare: „Prima dată trebuie să-mi scoată firele”

Dragoș Iancu este optimist și a declarat la FANATIK SUPERLIGA își dorește să fie prezent în cantonamentul din iarnă a lui Hermannstadt. Fotbalistul lovit de ghinion nu se aștepta să primească atât de multe mesaje de încurajare.

ADVERTISEMENT

„Prima dată trebuie să-mi scoată firele și să se vindece bine cicatricea, iar apoi încep recuperarea, care e foarte importantă. Chiar au venit multe mesaje, nu mă așteptam, m-a sunat foarte multă lume.

Cred că s-a mediatizat foarte tare, s-a văzut și foarte urât la televizor și probabil de asta”, a mai spus Dragoș Iancu, la TV Digi Sport. Primul gol al lui Dragoș Iancu în SuperLiga, în tricoul sibienilor, a venit chiar în etapa a 9-a din acest sezon împotriva lui FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Dragoș Iancu și-a petrecut ziua de naștere în spital: „Aveam alte planuri”

Vineri, 29 septembrie, Dragoș Iancu a împlinit vârsta de 21 de ani, iar fotbalistul și-a petrecut ziua de naștere pe patul de spital. La ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, jucătorul lui Hermannstadt a vorbit despre coșmarul accidentării.

„Vă mulţumesc pentru urări. Nu mi-am imaginat că voi fi aici de ziua mea, aveam alte planuri. Sunt puţin supărat, frustrat. De ziua mea îmi doresc să fiu cât mai repede externat, să fiu lăsat acasă. 

Altfel trece timpul. Vreau să încep recuperarea cât mai repede. Părinţii mei au fost primii care m-au sunat, cu fratele meu. Sunt puţin obosit şi trist. Nu prea am dormit azi noapte.

Normal că nu îmi place cum e situaţia, dar asta este. Nici nu vreau să mă gândesc ce a fost în sufletul părinţilor când au văzut faza la televizor. După ce am ajuns la spital, am apucat să vorbesc cu ei.

Mama era cea mai afectată. Plângea. Mi-au transmis părinţii să fiu tare şi o să mergem înainte. Operaţia n-a fost uşoară, totul merge spre bine. Sper ca în trei luni şi jumătate sau patru, să pot reveni pe teren”, au fost cuvintele lui Dragoș Iancu.

ADVERTISEMENT