Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo! Detaliile contractului. Cât câştigă jucătorul la MOL Vidi

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste    Adrian Baciu   
în FCSB
11/02/2020, 14:33
Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo! Detaliile contractului. Cât câştigă jucătorul la MOL Vidi EXCLUSIV FANATIK
Dragoș Nedelcu cere 400.000 de euro pe an pentru a semna cu MOL Vidi. Ce i-a transmis lui Gigi Becali. EXCLUSIV. Sursa foto: sportpictures.eu

Dragoș Nedelcu este foarte aproape de a părăsi pe FCSB. Gigi Becali a anunțat, vineri, că mijlocașul venit în 2017 de la Viitorul va pleca de la vicecampioana României. FANATIK a aflat că jucătorul de 22 de ani cere un salariu de 400.000 de euro pe an pentru a semna cu echipa lui Adrian Rus, MOL Vidi.


UPDATE, 11 februarie, ora 14:33. Dragoş Nedelcu este la Budapesta. Din informaţiile noastre, mijlocaşul face vizita medicală la MOL Vidi în aceste momente. FANATIK a aflat şi detaliile contractului lui Dragoş Nedelcu. Mijlocaşul va avea un salariu lunar de 25.000 de euro pe lună timp de 10 luni, cât este perioada de împrumut de la FCSB.

Gigi Becali va încasa 500.000 de euro pentru împrumutul pe 10 luni al fotbalistului, urmând ca maghiarii să mai plătească 1,5 milioane de euro pentru transferul definitiv al jucătorului, în luna decembrie a acestui an.


UPDATE, 10 februarie, ora 22:41. Dragoş Nedelcu va pleca de la FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo. Gigi Becali a anunţat în direct mutarea: “Nedelcu nu mai joacă în derby pentru că pleacă în Ungaria. Îl dau cu 500.000 de euro împrumut până în iarnă şi încă 1,5 milioane de euro în iarna viitoare”, a spus Becali la Digisport. FANATIK a anunţat transferul la Mol Vidi încă de pe 31 ianuarie 2020.


Ştire iniţială: 31 ianuarie 2020

Dragoș Nedelcu vrea un salariu de 400.000 de euro pe an pentru a semna cu MOL Vidi

Dragoș Nedelcu are mari șanse să înceapă o primă aventură peste hotare în cariera sa de jucător profesionist. MOL Vidi îl dorește pe jucătorul celor de la FCSB, însă o condiție pusă de fotbalist mai stă în calea semnăturii.

FANATIK a aflat că Nedelcu le-ar fi spus colegilor de la FCSB, în vestiar, că va pleca la vicecampioana Ungariei în cazul în care șefii celor de la MOL Vidi vor fi de acord să-i achite un salariu anual de 400.000 de euro.

Tot din informațiile FANATIK, Dragoș Nedelcu ar fi avut o discuție cu patronul Gigi Becali în care i-ar fi spus acestuia că la MOL se plătesc salarii care ajung până la 50.000 de euro lunar.

  • 11 meciuri și un gol are Nedelcu la FCSB în acest sezon în toate competițiile
  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Nedelcu, conform Transfermarkt
  • 2.130.000 de euro a plătit FCSB celor de la Viitorul pentru aducerea lui Nedelcu în 2017

În aceste condiții, mijlocașul a dezvăluit că dacă va primi cei 400.000 de euro anual din partea maghiarilor, va părăsi acum pe FCSB și se va alătură echipei la care mai evoluează Adrian Rus (fost la Sepsi) și Lyes Houri (fost la Viitorul).

Becali a refuzat o ofertă pentru Nedelcu în urmă cu șapte zile

În urmă cu doar cu o săptămână, Gigi Becali a povestit că a primit o ofertă de 2.000.000 de euro pentru Dragoș Nedelcu, dar a refuzat, pentru că își dorea 3.000.000 de euro pe mijlocașul venit de la FC Viitorul.

Vineri, patronul FCSB a dezvăluit că îi dă drumul jucătorului pentru 2.500.000 de euro.

”Am cerut 2,5 milioane pe Nedelcu, ei sunt de acord, sunt şi nişte clauze pentru Europa League. Eu cred că Gnohere şi Nedelcu o să plece astăzi”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Nedelcu, ”programat” să joace fundaș central

Gigi Becali pare decis să se despartă de Dragoș Nedelcu, deși la începutul anului anunța că jucătorul va fi folosit pe postul de fundaș central. Între timp, FCSB a rezolvat transferul lui Andrei Miron, cel care va veni la echipă începând din play-off.

Închide ×