Life

Dragoș Petrescu a investit într-o afacere de la Imperiul Leilor. Suma fabuloasă pusă la bătaie

Dragoș Petrescu, unul dintre investitorii de la „Imperiul Leilor”, și-a pus toată încrederea într-o afacere propusă de doi artiști de muzică populară care au o păstrăvărie.
23.02.2022 | 23:29
Dragos Petrescu a investit intro afacere de la Imperiul Leilor Suma fabuloasa pusa la bataie
Dragoș Petrescu de la Imperiul Leilor a investit în afacerea propusă de Nina și Ioan Rus. Suma e uriașă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nina și Ioan Rus au venit cu un plan bine pus la punct încă de acasă. Cei doi dețin Păstrăvăria Rin Romuli și au cerut o sumă destul de mare pentru business-ul lor.

Trei dintre cei cinci investitori de la „Imperiul Leilor”, de la Pro TV, s-au arătat interesați de propunerea venită din partea cuplului. Primul care a mizat pe ei a fost Dragoș Petrescu.

ADVERTISEMENT

Ulterior, dr. Wargha Enayati și Dan Șucu au ajuns să fie pe aceeași lungime de undă cu colegul lor, după ce au savurat o masă copioasă și au admirat un dans tradițional.

Dragoș Petrescu de la Imperiul Leilor a investit în afacerea propusă de Nina și Ioan Rus. Suma e uriașă

Inițial, fondatorul City Grill Group a dorit ca banii săi să meargă în direcția construirii unei pensiuni de 45 de locuri de cazare. Cei doi gospodari nu au fost de acord.

ADVERTISEMENT

Nina și Ioan Rus nu au reușit să-i impresioneze la prima rundă de negocieri, dar, la final, cei trei investitori și-au unit forțele în păstrăvăria lor.

Un milion de euro este suma fabuloasă pusă la bătaie de cei trei, totul pentru un procent de 49% din afacerea deținută de cuplu. Înțelegerea a fost agreată de toate părțile implicate.

ADVERTISEMENT

Nina și Ioan Rus, bani frumoși pentru păstrăvăria lor

Am venit să vă cerem 1 milion de euro pentru 49% din tot business-ul nostru. Noi avem o păstrăvărie care funcționează de 10 ani, mai avem un mic restaurant și o secție de producție în care facem diverse produse doar din pește.

Vrem să facem încă o păstrăvărie pentru că nu ne ajunge peștele nici de consum, de livrare către cetățeni, nici gând de livrat către alte magazine sau hipermarketuri și nici ca să facem producție.

ADVERTISEMENT

Avem o sală în lucru pentru 200 de persoane, avem o pensiune cu opt camere, mai trebuie dotările interioare. Acum suntem în procedură de achiziție, am câștigat un proiect prin fonduri europene și în următoarele luni le vom da drumul.

Și atunci ne-ar mai lipsi încă o producție intensivă”, a declarat Ioan Rus, în emisiunea „Imperiul Leilor”, conform timponline.ro.

Singura condiție impusă de Dragoș Petrescu a fost să fie consultat la fiecare mișcare. În felul acesta Nina și Ioan Rus trebuie să-i ”raporteze” ce fac cu banii primiți în emisiunea de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: