Life

Dragoș Săvulescu și Angela Martini s-au căsătorit în mare secret: ”Mi-a arătat că iubirea există”

Dragoș Săvulescu și partenera sa de viață, modelul Angela Martini, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, încununată recent cu o ceremonie emoționantă.
09.04.2022 | 19:02
Dragos Savulescu si Angela Martini sau casatorit in mare secret Mia aratat ca iubirea exista
Dragoș Săvulescu și Angela Martini și-au unit destinele. Ceremonia a fost secretă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul patron al echipei de fotbal Dinamo și frumoasa șatenă s-au căsătorit în mare secret. Evenimentul s-a desfășurat ca la Hollywood, ceremonia celor doi îndrăgostiți fiind cunoscută sub denumirea de Kabbalah

Dragoș Săvulescu și Angela Martini și-au unit destinele. Ceremonia a fost secretă

Dragoș Săvulescu are o admirație foarte mare pentru Angela Martini, femeia care i-a arătat că există dragoste adevărată indiferent de greutățile prin care trece în viață. Omul de afaceri simte că este împlinit sentimental.

ADVERTISEMENT

„În viața asta fiecare om, bărbat sau femeie, acum vorbim de bărbați. Un bărbat încearcă să-și găsească acea persoană lângă care să stea și care să fie pentru el totul.

E foarte greu, sunt foarte puțini oameni norocoși, din experiența mea și a altora, a celor din jur, care au avut norocul să găsească acea persoană lângă care să simtă că nu mai au nevoie de nimeni.

ADVERTISEMENT

Ea (nr. soția lui) mi-a arătat că iubirea există, ea mi-a arătat că se poate să trăiești acele momente cu sinceritate”, a mărturisit afaceristul în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Dragoș Săvulescu și Angela Martin, părinții unui băiat

Fost finanțator de la Dinamo și frumoasa sa soție se bucură de o căsnicie frumoasă, care a fost binecuvântată cu venirea pe lume a primului lor copil. Micuțul s-a născut în urmă cu câteva luni datorită unei mame surogat.

ADVERTISEMENT

Angela Martini a fost cea care a făcut publică vestea. Modelul a ales cu mare grijă și numele copilului, care este unul foarte rar, și anume Kyree. Acesta înseamnă Domnul în limba greacă.

„Fiul nostru, Kyree Martini Săvulescu, iubirea noastră eternă, s-a născut pe 2 decembrie 2021 în Dallas, Texas. Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unei mame surogat.

ADVERTISEMENT

Vom fi mereu recunoscători ființei excepționale care ne-a purtat băiețelul! Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire! Bine ai venit în această lume, Kylee!”, a scris soția lui Dragoș Săvulescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: