ADVERTISEMENT
Life

Drama care a marcat-o pe Dana Rogoz. Ce a spus despre tatăl ei mort

Autor: Dan Suta | 15.10.2020 | 13:03
Drama care a marcat-o pe Dana Rogoz. Ce a spus despre tatăl ei mort
Dana Rogoz, una din cele mai cunoscute actrițe din România. Foto: Instagram

Actrița Dana Rogoz și-a pierdut în urmă cu ceva vreme tatăl, însă nu a putut vorbi despre această pierdere așa cum și-ar fi dorit până acum.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz, despre pierderea tatălui ei

În cazul ei, situația a fost un pic mai complicată, căci moartea acestuia a intervenit la scurt timp după ce vedeta a născut și, în plus, nu avea o relație apropiată cu părintele ei, în urma divorțului din familia artistei.

Dana spune că poartă foarte multe regrete în suflet și că acum, când are puterea să vorbească despre acest episod dureros, vede lucrurile cu alți ochi.

Actrița spune că l-a iertat pe tatăl ei pentru răul pe care i l-a produs la un moment dat, iar acum este împăcată cu asta și resemnată că nu îl mai are.

ADVERTISEMENT

„Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea, după divorțul de mama. Abia după 18 ani relația noastră a început să se lege. Acum sunt foarte multe regrete.

Există regrete pentru lucrurile pe care nu a apucat să le trăiască, nu și-a cunoscut nepoata, dar sunt și regrete pentru că nu am avut anumite discuții cu el. Oricum, eu l-am înțeles și l-am iertat, chiar dacă și astăzi îl mai judec pentru anumite situații”, a declarat Dana Rogoz la PRO TV.

„Evitam să vorbesc despre asta, pentru că imediat plângeam”

„Acum situația este sub control, dar până acum evitam să vorbesc despre asta, pentru că imediat plângeam. Acum să zic că accept, dar este greu.

ADVERTISEMENT

Moartea lui a venit așa într-o săptămână, iar doliul a fost mai lung pentru că trebuia să mă mobilizez pentru Vlad, care era foarte mic. Am tot amânat perioada de doliu, când eu aveam nevoie, de fapt, să spun că asta simt, că e dureros”, a mai spus actrița cunoscută pentru rolurile din „Abracadabra” și „La bloc”, seriale care au făcut istorie în televiziunea din România.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!