Life

Drama care i-a marcat copilăria Ginei Pistol. A fost abandonată de părinți

Gina Pistol este mereu zâmbitoare și cu zâmbetul pe buze, dar viața ei nu a fost tocmai ușoară. Părinții vedetei s-au despărțit și pentru o perioadă aceasta a fost crescută de bunică.
15.08.2021 | 16:33
Drama care ia marcat copilaria Ginei Pistol A fost abandonata de parinti
Drama care i-a marcat copilăria Ginei Pistol. A fost abandonată de părinți
ADVERTISEMENT

Gina Pistol nu a vorbit de multe ori despre familia ei. Și atunci când a făcut-o nu a dorit să dea amănunte despre tatăl ei, spunând doar: “Cuvântul tată nu înseamnă nimic pentru mine”.

S-a aflat că vedeta a fost părăsită de părinți imediat după naștere, așa că a fost crescută de bunica sa paternă. Ulterior, mama Ginei Pistol a luat-o să locuiască alături de ea.

ADVERTISEMENT

Bunica Ginei Pistol i-a povestit vedetei ce s-a întâmplat cu tatăl ei , iar în final cei doi s-au împăcat.

Drama care i-a marcat copilăria Ginei Pistol. A fost abandonată de părinți

Înainte de a deveni cunoscută, Gina Pistol nu a avut o viață foarte ușoară. Imediat după naștere a fost abandonată de părinți. A fost luată și crescută de bunica Dumitra, mama lui Emil Pistol.

ADVERTISEMENT

Mama vedetei a luat-o înapoi după ce l-a născut pe fratele acesteia. Gina Pistol nu a vorbit mulți ani cu tatăl său spunând că acesta și-a părăsit familia și nu s-a interesat niciodată de soarta sa. Bunica Dumitra a fost cea care i-a dezvăluit tot adevărul vedetei.

“Când sunt mici, copiii nu înțeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el și-a iubit mereu copiii și a avut grijă să nu le lipsească nimic.

ADVERTISEMENT

Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine și a plecat.

Eu am crescut-o și toată lumea din sat (n.r. – Trivale) știe asta. După ce l-a făcut și pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Și eu m-am gândit că nu e bine să-i ținem despărțiți.

Am lăsat-o să plece și la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica vedetei în urmă cu mai mulți ani pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol s-a împăcat cu tatăl ei

Bunica Dumitra a fost cea care a reușit să o facă pe Gina Pistol să revină la sentimente mai bune față de tatăl ei.

” Se înțeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuței, și se găsește Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Și se duce până la ea în fața blocului să i-l ducă”, a mai spus bunica vedetei.

ADVERTISEMENT
Tags: