Life

Drama care l-a marcat pe Andrei Ștefănescu. Artistul a fost trădat de oamenii în care avea cea mai mare încredere: „Chinuitor”

Drama prin care a trecut Andrei Ștefănescu. Prezentatorul de la Prețul cel bun a avut mult de suferit după ce a fost trădat.
17.09.2023 | 21:43
Drama care la marcat pe Andrei Stefanescu Artistul a fost tradat de oamenii in care avea cea mai mare incredere Chinuitor
Andrei Ștefănescu a fost înșelat de soție. Sursa foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu are un succes răsunător în carieră, dar când vine vorba despre viața sa amoroasă, nu se poate spune același lucru. A fost căsătorit de două ori, dar niciun mariaj nu a rezistat, ba mai mult, a fost trădat de oamenii în care avea cea mai mare încredere.

Andrei Ștefănescu a fost înșelat de soție cu prietenul său

Recent a ieșit la iveală faptul că juratul de la iUmor, Cătălin Bordea, a fost înșelat de soția pe care o diviniza cu Spike, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. De altfel, el le-a fost cavaler de onoare la nuntă, iar în momentul în care s-a aflat de idila romantică nu doar câștigătorul America Express a fost dezamăgit, ci și opinia publică. 

ADVERTISEMENT

Dar cazul lui Cătălin Bordea nu este unul singular în showbizul românesc. Andrei Ștefănescu a trecut printr-o situație similiară cu ani în urmă, atunci când era căsătorit cu Sylvia, fosta membră a trupei A.S.I.A.

Cei doi au fost împreună șase ani, dar la numai trei ani de la nuntă au anunțat divorțul, unul cu scandal, de altfel. Prezentatorul de la Prețul cel bun a descoperit că soția îl înșeală cu un amic al său, scrie cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

„Este cel mai chinuitor lucru să dormi lângă un om știind că te minte și că se joacă frumos. Este îngrozitor să stai în pat cu iubita ta, să știi că vine de la altul, dar te mângâie și se poartă aproape normal. (… )

Eu nu vreau să o acuz de absolut nimic, nu știu ce e în sufletului ei și nici nu mă interesează acum. Poate ea nu mai simte nimic pentru mine, pentru casă, pentru familie. Mi-a recunoscut că m-a înșelat.

ADVERTISEMENT

Dar mi-a spus că totul a fost o joacă. Mi-a spus despre amantul ei că este un copil și mi-a cerut să o iert. Nu voi face asta, chiar dacă au fost prieteni care mi-au spus să încerc să trec peste asta, pentru că sunt unii oameni care fac lucrul acesta. Eu nu pot”, declara cânterețul după despărțire, conform click.ro.

„Prietenul meu știa”

Mai mult de atât, atunci a susținut că bunul lui prieten, Dj Rynno a știut de relația extraconjugală a soției sale și a încurajat-o. Asttel că, la momentul respectiv, Andrei Ștefănescu a suferit, simțindu-se trădat de oamenii în care avea cea mai mare încredere.

ADVERTISEMENT

„Prietenul meu foarte bun, DJ Ryno, nu numai că ştia de infidelitatea ei, chiar a acoperit-o. Ştiu ce vorbesc, am dovezi şi în curând o să fac publice. Mi se pare ciudat că un om care se îndreaptă spre 40 de ani, care are o soţie şi un copil, poate să instige o femeie de 28 de ani să aibă o relaţie cu un băiat de 20 de ani. Mi se pare incredibil că el, care e un om matur, nu a luat-o niciodată de braţ şi să îi spună că face o greşeală”, a mai spus Andrei Ștefănescu.

Ulterior, artistul și-a mai încercat o dată norocul în dragoste. A început o relație cu Antonia, cea care în anul 2017 l-a făcut tătic de băiețel. În anul 2020, la numai un an de când s-au căsătorit, au depus actele de divorț. Totuși, în prezent au o relație de prietenie, de dragul copilului lor.

ADVERTISEMENT