Life

De când l-ar fi înșelat, de fapt, Livia pe Cătălin Bordea de la America Express, cu Spike

FANATIK a aflat de cât timp ar dura idila dintre Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, câștigătorul de la America Express.
06.09.2023 | 12:40
De cand lar fi inselat de fapt Livia pe Catalin Bordea de la America Express cu Spike
Spike, Livia și Cătălin Bordea - triunghiul amoros al momentului. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea sunt în centrul atenției după ce s-a descoperit că fostul concurent și câștigător de la America Express a fost ”tradus” de femeie cu prietenul său! FANATIK oferă informații în exclusivitate despre telenovela momentului. Vă prezentăm date noi în acest amantlâc! Care e motivul pentru care Livia l-ar fi părăsit pe Cătălin Bordea, de fapt?

Livia l-ar fi înșelat pe Cătălin Bordea cu Spike încă de când acesta filma pentru America Express

Povestea de iubire prezentată în imagini de cei de la CANCAN.ro nu e de ieri de azi, după cum a aflat FANATIK. Potrivit informațiilor noastre, vorbim despre o apropiere care durează de mai bine de 12 luni. După cum publicul a aflat deja, relația dintre Cătălin Bordea și Livia nu a fost tot timpul una de lapte și miere…

ADVERTISEMENT

Așa cum mai nicio relație pe planeta asta nu are doar nuanțe de roz. Doar că, în ciuda împăcării cu fosta soție în perioada post-America Express, se pare că ochii Liviei și-au găsit un alt punct cardinal. Inima ei a început să bată pentru Spike!

FANATIK a aflat că Livia și Spike, pe numele său Paul Mărăcine, s-a construit în timp. Cei doi au confundat de multe ori prietenia cu iubirea, pasiunea nebună cu simpla amiciție. Cei doi ar fi început să fie împreună din perioada în care Cătălin Bordea era plecat cu Nelu Cortea în America Latină, unde au filmat pentru America Express. Vorbim, așadar, despre o poveste de amor care durează de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Livia Eftimie și Paul Mărăcine (Spike), o adevărată fabrică de bani

Există, cu siguranță, motive necunoscute pentru care s-a ajuns la despărțirea dintre Livia și Cătălin Bordea. Unele detalii ce țin de alcov pot fi dezvăluite doar de cei doi! Doar că… foștii parteneri de viață evită, însă, să scoată la iveală astfel de intimități.

Totuși, FANATIK a descoperit un posibil motiv sau, să spunem cu alte cuvinte, cel mai puternic liant dintre Spike și Livia Eftimie! Cei doi sunt atât împreună cât și separat o adevărată fabrică de bani!

ADVERTISEMENT

Fosta lui Cătălin Bordea și noul ei iubit (”nou” de mai bine de un an) produc bani frumoși cu afacerile lor. Livia a reușit să dovedească abilitățile sale de manager, căci ea este cea care se ocupă de rapper.

Paul Mărăcine e activ în două SRL-uri, unul care se ocupă de imobiliare, altul de producții artistice. În firma MI.MA.PROD-PAN SRL, Paul are o cotă parte de 50%. Compania se ocupă de închirierea sau subînchirierea bunurilor imobiliare a rulat o cifră de afaceri, în  anul 2022, de peste 275.000 de lei. Același SRL a produs un profit net pe anul trecut de 166.341 de lei!

ADVERTISEMENT

Cât de bogați sunt rapperul și fosta doamnă Bordea

Banii pentru Spike nu vin doar de aici, așa cum FANATIK a aflat! Grosul, să zicem așa, îl obține din Evil Twin Studio SRL. Este vorba despre o firmă care are ca desfășurare activități de post-producție cinematografică, video și programe de televiziune. Munca la acest studio i-a adus lui Spike un profit de 300.752 de lei anul trecut.

O sumă frumușică, nu-i așa? Cifra de afaceri pe 2022 raportată în cazul acestei firme a fost de 429.518 lei. A fost în creștere cu 183% față de anul fiscal precedent, 2021.

Și Livia Bordea se mișcă destul de bine când e vorba de făcut bani, nu doar de cucerit bărbații! Love Out Loud SRL, propria companie de producții video și cinematografice a Liviei, i-a adus ex-nevestei lui Cătălin Bordea un profit net de 96.569 de lei în anul 2022.

 

ADVERTISEMENT