Life

Drama cruntă a actriței Tily Niculae. Cu lacrimi în ochi, a făcut dezvăluirea: ”Pierdusem trei copilași”

Situație nefericită pentru Tily Niculae. Vedeta din serialul La bloc a mărturisit, cu lacrimi pe obraz, că a pierdut trei sarcini.
26.04.2023 | 22:59
Drama crunta a actritei Tily Niculae Cu lacrimi in ochi a facut dezvaluirea Pierdusem trei copilasi
Situație nefericită pentru Tily Niculae. Vedeta din serialul La bloc a mărturisit, cu lacrimi pe obraz, că a pierdut trei sarcini. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Drama cruntă a actriței în vârstă de 37 de ani. Cu lacrimi în ochi, a făcut dezvăluirea. A pierdut trei copilași înainte să devină mamă pentru a doua oară, pe 26 martie 2020. Care este cel mai mare regret al său.

Situație nefericită pentru Tily Niculae. Vedeta din serialul La bloc a mărturisit, cu lacrimi pe obraz, că a pierdut trei sarcini

Tily Niculae a trecut printr-o situație nefericită după ce a născut-o pe fiica sa și a lui Dragoș Popescu, Sofia. Actrița a mărturisit, cu lacrimi pe obraz, că a pierdut trei sarcini, una cu gemeni, înainte să vină pe lume fiul său, în urmă cu 3 ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta a suferit enorm în perioada respectivă și chiar spune că a fost copleșită de durere. Când a rămas însărcinată cu fiul său s-a gândit dacă păstrează sarcina, lucru pe care îl regretă foarte mult în momentul de față.

„Știu că, copiii nu sunt ai mei, că sunt ai lui Dumnezeu, dar îmi doresc tare mult să nu îi pierd… Și în seara aia s-a întâmplat să pierd sarcina. Noi mai pierdusem trei copilași până la Radu și fusese o durere imensă.

ADVERTISEMENT

Prima dată când am rămas însărcinată după Sofia, ăsta a fost gândul pentru care nu o să mă iert niciodată, în momentul în care am rămas gravidă, m-am dus și i-am spus lui Dragoș: «Și ce ne facem?».

Se punea problema dacă evoluează, dacă o ținem sau nu?”, a declarat Tily Niculae, în emisiunea După faptă și răsplată, prezentată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Tily Niculae, detalii cutremurătoare despre prima sarcină pierdută

Tily Niculae a oferit detalii cutremurătoare despre prima sarcină pierdută și în urmă cu ceva vreme pe blogul personal. Actrița din serialul La Bloc a povestit că medicii i-au găsit un hematom foarte mare și avea șanse doar 50%.

A primit tratament și a fost nevoită să facă injecții în burtă. Vedeta a vrut să se asigure că este totul bine, însă în săptămâna a opta de sarcină lucrurile s-au schimbat radical și nu a mai putut să o ducă mai departe.

ADVERTISEMENT

„Îmi era rău, nu vroiam să mănânc, îmi venea să vomit de la orice fel de miros. Însă nu m-am gândit că ar fi ceva în neregulă, mi-am spus în sinea mea… eh, lasă”, a scris Tily Niculae pe blogul personal.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o...
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o vacanţă de lux. Diferenţă de vârstă de 25 de ani
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
CE CONȚINE CARNEA de pui din România! Crescătorii de păsări au spus adevărul
CE CONȚINE CARNEA de pui din România! Crescătorii de păsări au spus adevărul
Ce a dus la epidemia de rujeolă. Explicația unui celebru medic
Ce a dus la epidemia de rujeolă. Explicația unui celebru medic
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!