Life

Drama cruntă a actriței Tily Niculae. Cu lacrimi în ochi, a făcut dezvăluirea: ”Pierdusem trei copilași”

Situație nefericită pentru Tily Niculae. Vedeta din serialul La bloc a mărturisit, cu lacrimi pe obraz, că a pierdut trei sarcini.
26.04.2023 | 22:59
Drama crunta a actritei Tily Niculae Cu lacrimi in ochi a facut dezvaluirea Pierdusem trei copilasi
Situație nefericită pentru Tily Niculae. Vedeta din serialul La bloc a mărturisit, cu lacrimi pe obraz, că a pierdut trei sarcini. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Drama cruntă a actriței în vârstă de 37 de ani. Cu lacrimi în ochi, a făcut dezvăluirea. A pierdut trei copilași înainte să devină mamă pentru a doua oară, pe 26 martie 2020. Care este cel mai mare regret al său.

Situație nefericită pentru Tily Niculae. Vedeta din serialul La bloc a mărturisit, cu lacrimi pe obraz, că a pierdut trei sarcini

Tily Niculae a trecut printr-o situație nefericită după ce a născut-o pe fiica sa și a lui Dragoș Popescu, Sofia. Actrița a mărturisit, cu lacrimi pe obraz, că a pierdut trei sarcini, una cu gemeni, înainte să vină pe lume fiul său, în urmă cu 3 ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta a suferit enorm în perioada respectivă și chiar spune că a fost copleșită de durere. Când a rămas însărcinată cu fiul său s-a gândit dacă păstrează sarcina, lucru pe care îl regretă foarte mult în momentul de față.

„Știu că, copiii nu sunt ai mei, că sunt ai lui Dumnezeu, dar îmi doresc tare mult să nu îi pierd… Și în seara aia s-a întâmplat să pierd sarcina. Noi mai pierdusem trei copilași până la Radu și fusese o durere imensă.

ADVERTISEMENT

Prima dată când am rămas însărcinată după Sofia, ăsta a fost gândul pentru care nu o să mă iert niciodată, în momentul în care am rămas gravidă, m-am dus și i-am spus lui Dragoș: «Și ce ne facem?».

Se punea problema dacă evoluează, dacă o ținem sau nu?”, a declarat Tily Niculae, în emisiunea După faptă și răsplată, prezentată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Tily Niculae, detalii cutremurătoare despre prima sarcină pierdută

Tily Niculae a oferit detalii cutremurătoare despre prima sarcină pierdută și în urmă cu ceva vreme pe blogul personal. Actrița din serialul La Bloc a povestit că medicii i-au găsit un hematom foarte mare și avea șanse doar 50%.

A primit tratament și a fost nevoită să facă injecții în burtă. Vedeta a vrut să se asigure că este totul bine, însă în săptămâna a opta de sarcină lucrurile s-au schimbat radical și nu a mai putut să o ducă mai departe.

ADVERTISEMENT

„Îmi era rău, nu vroiam să mănânc, îmi venea să vomit de la orice fel de miros. Însă nu m-am gândit că ar fi ceva în neregulă, mi-am spus în sinea mea… eh, lasă”, a scris Tily Niculae pe blogul personal.

ADVERTISEMENT