News

Drama din spatele lui Joe Biden! Soția și fiica democratului, ucise. „M-am gândit să sar de pe pod”

07.11.2020 | 21:03
Joe Biden, în timpul unei dezbateri cu Donald Trump. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Puțină lume cunoaște drama din spatele lui Joe Biden, candidatul Partidului Democrat pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii! Astfel, la doar 30 de ani, acesta și-a pierdut soția și fiica într-un accident înfiorător de mașină.

Totul s-a petrecut în 1972, când Biden trăia un adevărat vis. Se apropia de vârsta care îi permitea să devină senator în SUA, cariera lui politică era pe o pantă ascendentă și nimic nu părea să prevestească nenorocirea. Prima iubire, cea care a spus DA în fața altarului, Neilia și fetița lui Naomi au fost ucise în urma unui accident rutier.

ADVERTISEMENT

Cele două se aflau la cumpărături, în căutarea bradului perfect de Crăciun. Mai mult de atât, în mașină erau și ceilalți doi copii, băieții Beau şi Hunter. Și ei au fost grav răniţi în urma impactului.

Ce dramă se ascunde în spatele lui Joe Biden!

A fost un moment care putea să-i schimbe întreaga viață lui Joe Biden. Acesta nu a ezitat și a explicat la mai mulți ani distanță cum disperarea şi furia l-au consumat efectiv. Biden a acceptat să vorbească într-un documentar CNN despre cele mai negre momente ale vieții sale.

ADVERTISEMENT

Acesta nu s-a ferit și a spus că a început să înţeleagă cum pierderea devastatoare poate aduce pe cineva în punctul de a se gândi la sinucidere.

„M-am gândit la asta. M-am gândit cum ar fi să merg pe podul Delaware şi, pur şi simplu, să sar de pe el şi să sfârşesc totul. Dar nu m-am urcat niciodată în maşină pentru a face asta, nu am fost nici măcar pe aproape… Ceea ce m-a salvat de la gest au fost băieţii mei”, a spus Biden.

ADVERTISEMENT

Joe Biden, gânduri de sinucidere

Joe Biden s-a căsătorit cu Neilia Hunter în anul 1966, pe vremea când încă mai studia dreptul la Universitatea Syracuse. Interesant este că părinții acesteia nu au fost de acord cu mariajul la început. În cele din urmă, nunta celor doi a avut loc la New York.

După doar trei ani de căsătorie, a apărut primul copil al cuplului, Joseph R. Beau Biden. În anul 1970, aceștia au mai avut un copil, Robert Hunter, iar in 1971, s-a născut Naomi Christina, cea care avea să-și piardă viața în teribilul accident.

ADVERTISEMENT

Sursa foto – facebook

La peste 40 de ani distanță, mai exact în 2015, și Beau Biden, cel mai mare băiat al politicianului a murit. Acesta a suferit de cancer cerebral. Înainte să se stingă din viață, Beau i-a cerut tatălui său să-i facă o promisiune, ştiind cât de greu îi va fi când nu o să mai fie acolo.

„Mi-a zis: tata, nu contează ce se întâmplă, trebuie să îmi promiţi că vei fi bine” , a povestit Biden. De altfel, democratul spune că tocmai această promisiune faţă de Beau i-a dat un scop în viaţă.

Cum a trecut Joe Biden peste cele întâmplate

Joe Biden și-a refăcut viața în cele din urmă și s-a căsătorit cu Jill. Interesant este că tânăra nu a fost atât de sigură că ar trebui să accepte căsătoria cu el, la început. Cei doi s-au întâlnit în 1975, dintr-un noroc. Politicianul se întorcea acasă din Washington şi a văzut un afiş publicitar în care se afla o blondă superbă.

Fratele lui Joe, Frankie Biden, îl lua de la aeroport, iar Joe a menţionat că acesta ar fi genul de femeie cu care ar accepta să meargă la o întâlnire. Surprinzător, Frankie o cunoştea pe aceasta şi i-a dat numărul ei de telefon.

Sursa foto – facebook

Nu a mai durat mult până când au ieșit împreună și s-au îndrăgostit. „Mă bărbieream într-o dimineaţă, iar băieţii au intrat şi mi-au spus: Tată, noi credem că ar trebui să te căsătoreşti cu Jill”, a zis Biden. Nu a fost chiar atât de ușor.

„A trebuit să o întreb de cinci ori dacă se mărită cu mine. Îmi zicea nu de fiecare dată când o întrebam”, a spus râzând acum, Joe Biden.

A doua soție l-a refuzat de 5 ori

Jill a explicat de ce a ezitat atât. „Ştiu prin ce au trecut băieţii. Şi-au pierdut mama, sora, şi ştiam că mariajul acesta trebuie să funcţioneze. Trebuia să fiu 100% sigură că va dura până când moartea ne va despărţi (…)

Am iubit băteţii atât de mult încât am crezut că le-aş rupe inimile şi nu mai pot pierde o altă mamă, printr-un divorţ. De aceea, a trebuit să fiu absolut sigură”, a zis Jill Biden.

Sursa foto – hepta.ro

De remarcat e că Joe Biden și-a scris și autobiografia. În „Promisiuni de păstrat”, politicianul a vorbit despre cât de importantă este religia în viața lui.

„Credinţa lui Joe e atât de puternică. E ceva ce a moştenit de la mama sa. Niciodată nu ratează o slujbă de duminică”, a spus soţia sa, Jill.

Cine este Joe Biden, candidatul dreptei la alegerile din SUA

Joe Biden a fost al 47-lea vicepreședinte al Statelor Unite. Înainte de a fi învestit în această funcție acesta a fost senator senior pentru statul Delaware.

Primul într-o familie cu patru copii, Biden a urmat cursurile unor școli catolice, însă, culmea, nu excela la note. În 1965 a absolvit Universitatea din Delaware cu specializare în istorie și științe politice. Trei ani mai târziu a luat și o diplomă în Drept.

La 23 august 2008, Barack Obama l-a ales pe Joe Biden drept candidat la funcția de vicepreședinte

ADVERTISEMENT
Tags: