News

Dramă în Dâmbovița. Un sportiv de 15 ani a murit, lovit de tren: ”M-a nenorocit Dumnezeu”

Un tânăr practicant de arte marțiale și-a găsit sfârșitul în mod tragic, lovit de tren. Părinții credeau că se află acasă.
22.10.2022 | 22:03
Drama in Dambovita Un sportiv de 15 ani a murit lovit de tren Ma nenorocit Dumnezeu
Trupul lui Mihai a fost găsit pe calea ferată din dreptul localității Găești / Foto: Captură România TV
ADVERTISEMENT

Mihai, un adolescent de 15 ani din Găești, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost călcat de tren. Puștiul plecase de acasă fără știrea părinților și luase bicicleta pentru a merge să-și vadă iubita.

Părinții lui Mihai nu știau că acesta a plecat de acasă

Tânărul a traversat calea ferată printr-un loc nemarcat, deși avea posibilitatea să folosească pasarela.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă dimineața, trupul său neînsuflețit a fost găsit în apropiere de calea ferată, iar lângă el era bicicleta. Părinții au aflat de la polițiștii care le-au bătut la ușă că fiul lor nu mai este în viață.

“Un copil extraordinar, învăţa foarte bine, o grămadă de prieteni sportivi, mergea la competiţii. Un om extraordinar. M-a nenorocit Dumnezeu. Aseară a mers la prietena lui, am crezut că a fost acasă”, a declarat Ionuț Niță, tatăl băiatului, pentru Știrile Pro TV.

ADVERTISEMENT

Antrenorul de kick-boxing: ”Era cel mai bun copil al nostru”

Mihai era foarte iubit și prin prisma rezultatelor sportive pe care le-a avut de când s-a apucat de sporturi de contact. El era considerat o adevărată speranță în kick-boxing și avea deja la activ câteva turnee câștigate.

“Cel mai bun prospect al nostru, un copil crescut de noi în sală, practic era cel mai bun copil al nostru. Face kick-boxing de 7-8 ani, deja trecuse la următorul nivel.

ADVERTISEMENT

Era un copil eminent atât la şcoală cât şi în sportul de contact.”, a declarat Dan Mocanu, antrenorul lui Mihai, pentru cursa citată.

Dosar penal în cazul morții tânărului sportiv

Intervenția echipei de ambulanță s-a făcut la câteva ore de la momentul în care se presupune că ar fi intervenit decesul. Polițiștii au strâns probe de la fața locului și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Zona prin care tânărul a traversat calea ferată este cunoscută pentru că e folosită intens de localnici, în ciuda faptului că au la dispoziție o pasarelă pietonală construită în apropiere.

ADVERTISEMENT
Tags: