News

Dramă într-o familie din SUA. Tatăl și fiul au murit după ce s-au infectat cu Covid-19, la o oră distanță

26.08.2020 | 19:51
Dramă într-o familie din SUA. Tatăl și fiul au murit după ce s-au infectat cu Covid-19, la o oră distanță
Covid-19 a omorât un tată și un fiu Foto: USA Today
ADVERTISEMENT

Noul coronavirus a provocat moartea a doi bărbați, tată și fiu, în decurs de doar o oră, într-un stat american.

O familie din Rhode Island este în doliu după ce tatăl Ron Remillard, în vârstă de 72 de ani, a murit la o oră distanță de fiul Dan, în vârstă de 43 de ani.

ADVERTISEMENT

Tatăl a încetat din viață în 28 iunie la ora 14:45, fiind urmat de Dan la 15:48, într-o zi care nu va fi uitată niciodată de familie și prieteni.

Un tată și un fiu au murit amândoi răpuși de Covid-19, în interval de o oră

E foarte dificil să avem două pierderi mari în același timp”, a explicat Dianne Remilliard, soția și mama îndurerată, potrivit publicației CNN.

ADVERTISEMENT

Primul care s-a îmbolnăvit a fost fiul, Dan, alături de sora Cindy. Boala ar fi luat-o de la soția asistentă medicală, care s-a infectat cu Covid-19 din spitalul unde lucrează.

În același timp fiica bărbatului s-a infectat cu noul coronavirus, potrivit mărturiei familiei. Tatăl Ron se afla într-un azil de bătrâni cu demență, astfel că nu a știut prin ce trece fiul său.

Dan a ajuns în spital, unde a stat timp de cinci săptămâni, fără să știe că, între timp, și tatăl său a fost spitalizat.

ADVERTISEMENT

Ca un paradox, cei doi bărbați au trecut prin momente mult mai grele în viața lor și au reușit să scape cu viața, doar ca să fie răpuși de un virus invizibil.

Tatăl era un veteran al războiului din Vietnam, în timp ce fiul supraviețuise un grav accident de motocicletă în urmă cu câțiva ani.

Nu dorim nimănui să treacă prin ce trecem noi acum. Au fost uciși de ceva invizibil, a plâns fiica și sora celor decedați.

ADVERTISEMENT

„Acest virus nu este o farsă. E pe cât se poate de real și e dureros”, a concluzionat femeia. Pentru că nu au putut organiza un priveghi și o înmormântare clasică din cauza restricțiilor, cei doi bărbați au fost „vizitați” on-line de peste 100 de oameni care și-au luat rămas bun pe internet de la cei doi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri